A KÁOSZ megoldása: tömeges megsemmisítés: avagy az agenda 21 protokoll

2022. január 26., szerda




Az emberek lassú, de biztos bedarálása zajlik: a létező legszélesebb skálán, miközben tömeg manipulálják a társadalmat?

A láthatatlan jelek a háttérhatalom jelenlétét mutatják?

Bármennyire is fájdalmas ezt tudomásul vennünk, egyre több jelből igazolódik vissza, hogy világunkat láthatatlan erők kívánják a káoszba és a háborúba taszítani.

A bevándorlási hullám célja, hogy lebontsa az európai nemzetállamok maradványait. Ezt csak úgy tudja elérni, ha polgárháborút gerjeszt.

A nagy testvér persze azonnal jön segítségül, eltörli a maradék demokratikus vívmányainkat is.

Napjainkban világszerte egyre többen figyelnek fel arra a jelenségre, hogy a „hivatalos” kommunikáció sokszor szöges ellentétben áll a valósággal.

A mainstream (fősodratú) médián keresztül felénk áramló információkról egyre gyakrabban derülnek ki, hogy azok csúsztatáson, vagy hazugságon alapulnak. 

A hivatalos kormányzati szervek, és a politikusok egyre sűrűbben kerülnek a saját hazugságuk csapdájába világszerte. Ez a jelenség előtérbe hozhatja az emberek eddig elfojtott természetes védekező ösztönét, és ismét gyanakvóvá teheti őket.

Azok szerint, akik szerint valóban életbe léphet néhány éven belül az Agenda 21, azt mondják, számtalan jel utal arra, hogy ez az egész nem összeesküvés, és tényleg létező folyamatok zajlanak le a hátunk mögött.

Elvük és ideológiájuk szerint a probléma gyökere alapjában véve maga az ember. Az egyik megoldás a népesség csökkentésében rejlik

Jelenleg a jogállamiság felszámolása folyik. A nemzetállamok szép lassan, módszeresen való lebontása és bedöntése mindenféle, köztük gazdasági eszközökkel.

Az EU vezetése is valószínűleg ezért folytatja a mesterséges bevándoroltatást, mert ezzel meggyengíthetők az eddig erős, nemzettudattal rendelkező kultúrák.

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés új világrend háttérhatalom agenda 21


Megtekintések száma: 76010





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet