A kazár maffia félelemkeltést használ, hogy megkísérelje megőrizni a több mint 200 "nemzetállam" feletti irányítást

2020. augusztus 21., péntek




Ez állhat a koronavírus elterjesztése mögött?

Több forrás szerint a kazár maffia az életéért harcol és járványos félelemkeltéssel próbálja kétségbeesetten megőrizni az emberiség feletti ellenőrzési hálót.

Ez azért történik, mert nem tudják betartani az Amerikai Egyesült Államok Vállalat számára a fizetési határidőt (ideiglenesen februárra kitolva), mondják a tárgyalásokban résztvevő források.

A tárgyalások egyik célja az Amerikai Egyesült Államok népe és köztársasága szuverenitásának helyreállítása. Ez a titkos űrprogram feltárását is eredményezi.

- írja az ÚjVilgátudat

Erről később bővebben fogunk beszélni, de először nézzük meg az összeesküvés járvány túlélési taktikáját. Az olvasók többsége valószínűleg már tisztában van azzal, hogy nagyon valószínűtlen, hogy a "koronavírus" járvány kitörése Kínában egy természetes esemény. Sok jele van annak, hogy ezt a világjárványt előre megtervezték annak érdekében, hogy Kínából pénzt csikarjanak ki az Egyesült Államok számára.

Mindenekelőtt szisztematikus támadás történt az összes olyan internetes oldal ellen, amely a vállalati propaganda média által elnyomott híreket szolgáltat. Például törölték a Natural News Facebook oldalát, amelynek hosszú története volt az oltással kapcsolatos botrányok feltárása terén. A Jimstone Freelancert a szokásosnál is súlyosabb támadás érte. Más újságírókat pedig hamis vádakkal illettek.

A webhelyünk is súlyos támadás alá került. Korábbi webmesterünk hirtelen elvesztette az eszét, és súlyos PCP mérgezés jeleit mutatta. Most "öngyilkosságot követett el." 

Ezt követően kizártak minket a saját weboldalunkról, amíg az NSA fehér kalaposai segítettek helyreállítani. Továbbá súlyos pénzügyi támadás alatt állunk.

Ezek a támadások éppen a koronavírus világjárvány kialakulása előtt következtek be, amely szenzációs félelemkeltéssel és lefedettséggel társult a vállalati médiában. A zsarolás mellett úgy tűnik, hogy ez egy kísérlet a félelem és a gyűlölet újbóli elterjesztésére, mint a nyilvános diskurzust irányító narratíva.

Úgy tűnik, hogy 2019. október 18-án tartottak egy próbát, amikor egy hatalmas gyakorlatot rendeztek az Egyesült Államokban, amely egy járványt és az ebből következő gazdasági összeomlást szimulálta. Ennek az eseménynek a támogatói a Világgazdasági Fórum (Davos), a Bill és Melinda Gates Alapítvány és a Bloomberg Közegészségügyi Iskola volt a John Hopkins Egyetemen. Más szavakkal, az összeesküvés központjában. Akkor, amikor a Világgazdasági Fórum Davosban, 2020. január 21-24-én tartotta éves ülését, valódi járvány tört ki, ami nagy nyilvánosságot kapott.

Ez a kísérlet azonban visszafelé sült el, mivel az alternatív híroldalak, mint például a Prepare for Change néhány létező bizonyítékot közölt, amelyek azt mutatják, hogy az Egyesült Államok vállalati kormánya biofegyvereket gyárt és terjeszt azóta, hogy ifjabb George Bush ellopta a 2000. évi választásokat. Ne feledjük, ezek a fickók mondták azt, hogy az etnikum specifikus biofegyver egy "hasznos politikai eszköz" lenne.

https://en.wikipedia.org/wiki/Ethnic_bioweapon

Itt van például egy amerikai kormány szabadalom a koronavírusról:

https://prepareforchange.net/2020/01/24/c-i-a-pate...

A brit hírszerzés arról számol be, hogy azt hallották, hogy ez egy "tüdőgyulladás vírus, amely egy rosszul kezelt bio helyszínről származik".

A következő nyilatkozatot tették az ázsiai titkos társaságok, köztük az 55 milliós tagú Hongmen és a Kék Sárkány Társaság a sok millió tagjával:

"Ha ez a vírus mesterséges volt, vagy egy támadási terv részeként szabadították el, és nem egy természetes vírus, akkor mi, a Hongmen, Ázsia legnagyobb titkos társasága a titkos Kék Társasággal együtt azt vállaljuk, hogy levadásszuk az ellenséget, a Föld sarkáig üldözzük őket, és ügyelünk arra, hogy egyetlen örökösük se maradjon ezen a bolygón."

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: ÚjVilgátudat


Megtekintések száma: 10932





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet