A kazár maffia félelemkeltést használ, hogy megkísérelje megőrizni a több mint 200 "nemzetállam" feletti irányítást

2020. február 6., csütörtök
Ez állhat a koronavírus elterjesztése mögött?

Több forrás szerint a kazár maffia az életéért harcol és járványos félelemkeltéssel próbálja kétségbeesetten megőrizni az emberiség feletti ellenőrzési hálót.

Ez azért történik, mert nem tudják betartani az Amerikai Egyesült Államok Vállalat számára a fizetési határidőt (ideiglenesen februárra kitolva), mondják a tárgyalásokban résztvevő források.

A tárgyalások egyik célja az Amerikai Egyesült Államok népe és köztársasága szuverenitásának helyreállítása. Ez a titkos űrprogram feltárását is eredményezi.

- írja az ÚjVilgátudat

Erről később bővebben fogunk beszélni, de először nézzük meg az összeesküvés járvány túlélési taktikáját. Az olvasók többsége valószínűleg már tisztában van azzal, hogy nagyon valószínűtlen, hogy a "koronavírus" járvány kitörése Kínában egy természetes esemény. Sok jele van annak, hogy ezt a világjárványt előre megtervezték annak érdekében, hogy Kínából pénzt csikarjanak ki az Egyesült Államok számára.

Mindenekelőtt szisztematikus támadás történt az összes olyan internetes oldal ellen, amely a vállalati propaganda média által elnyomott híreket szolgáltat. Például törölték a Natural News Facebook oldalát, amelynek hosszú története volt az oltással kapcsolatos botrányok feltárása terén. A Jimstone Freelancert a szokásosnál is súlyosabb támadás érte. Más újságírókat pedig hamis vádakkal illettek.A webhelyünk is súlyos támadás alá került. Korábbi webmesterünk hirtelen elvesztette az eszét, és súlyos PCP mérgezés jeleit mutatta. Most "öngyilkosságot követett el." 

Ezt követően kizártak minket a saját weboldalunkról, amíg az NSA fehér kalaposai segítettek helyreállítani. Továbbá súlyos pénzügyi támadás alatt állunk.

Ezek a támadások éppen a koronavírus világjárvány kialakulása előtt következtek be, amely szenzációs félelemkeltéssel és lefedettséggel társult a vállalati médiában. A zsarolás mellett úgy tűnik, hogy ez egy kísérlet a félelem és a gyűlölet újbóli elterjesztésére, mint a nyilvános diskurzust irányító narratíva.

Úgy tűnik, hogy 2019. október 18-án tartottak egy próbát, amikor egy hatalmas gyakorlatot rendeztek az Egyesült Államokban, amely egy járványt és az ebből következő gazdasági összeomlást szimulálta. Ennek az eseménynek a támogatói a Világgazdasági Fórum (Davos), a Bill és Melinda Gates Alapítvány és a Bloomberg Közegészségügyi Iskola volt a John Hopkins Egyetemen. Más szavakkal, az összeesküvés központjában. Akkor, amikor a Világgazdasági Fórum Davosban, 2020. január 21-24-én tartotta éves ülését, valódi járvány tört ki, ami nagy nyilvánosságot kapott.

Ez a kísérlet azonban visszafelé sült el, mivel az alternatív híroldalak, mint például a Prepare for Change néhány létező bizonyítékot közölt, amelyek azt mutatják, hogy az Egyesült Államok vállalati kormánya biofegyvereket gyárt és terjeszt azóta, hogy ifjabb George Bush ellopta a 2000. évi választásokat. Ne feledjük, ezek a fickók mondták azt, hogy az etnikum specifikus biofegyver egy "hasznos politikai eszköz" lenne.

https://en.wikipedia.org/wiki/Ethnic_bioweapon

Itt van például egy amerikai kormány szabadalom a koronavírusról:

https://prepareforchange.net/2020/01/24/c-i-a-pate...

A brit hírszerzés arról számol be, hogy azt hallották, hogy ez egy "tüdőgyulladás vírus, amely egy rosszul kezelt bio helyszínről származik".

A következő nyilatkozatot tették az ázsiai titkos társaságok, köztük az 55 milliós tagú Hongmen és a Kék Sárkány Társaság a sok millió tagjával:

"Ha ez a vírus mesterséges volt, vagy egy támadási terv részeként szabadították el, és nem egy természetes vírus, akkor mi, a Hongmen, Ázsia legnagyobb titkos társasága a titkos Kék Társasággal együtt azt vállaljuk, hogy levadásszuk az ellenséget, a Föld sarkáig üldözzük őket, és ügyelünk arra, hogy egyetlen örökösük se maradjon ezen a bolygón."

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: ÚjVilgátudat


Megtekintések száma: 5007

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet