A kazár maffia próbálja kirobbantani a 3. világháborút Iránban: egy lépésre a katasztrófa?

2019. július 9., kedd
A kazárok már egy ideje "kísérleteznek" azzal, hogy megbontsák a jelenlegi világrendet. Ezzel korábban az USA volt vádolva, de mindjárt érteni fogjátok az egészet.

A szálak ugyanis "összefutnak", és egy olyan globális hatalmi hálót és érdekrendszert rajzolnak ki, amiért egyes nemzetek, bizonyos vezetők ölni is képesek, vagy akár nagy háborúkat kirobbantani.

Olyan háborúkat, konfliktusokat generálni, amibe aztán a fél bolygó belepusztulhat - írja a titokterminál.com

A kazárok a 3. világháborút Iránból akarták elindítani. A kazárokat pedig egyesek szerint titkos csatornákon keresztül az amerikaiak bízták meg ezzel.

Az egész Irán és Amerika szembenállás mint ismert, az atomalku felrúgásával indult meg.
Az USA előre kitervelte az egészet, valamint azt is, hogy a kazár maffiát fogja felhasználni arra, hogy kiprovokálja a nagy háborút.

A háborút, melynek legitimitását senki sem kérdőjelezi majd meg, és melynek paravánja mögé bújva a Közel-Keleten még nagyobb befolyásra tehet szert.

Trump kazár bábmesterei nevetséges híreket adtak ki, mondván, hogy "megtorló digitális csapást" mérnek Iránra , mert lelőtték az egyik drónjukat.

Inkább azt kellett volna mondaniuk, hogy ez egy "megtorló hamis hír csapás".

Irán valóban nagyon visszafogott, figyelembe véve, hogy a legnagyobb konténeres kikötőben található olajtároló létesítményeiket június 5-én felgyújtották, míg június 7-én hat iráni kereskedelmi hajót borítottak lángba szinte egyszerre két perzsa-öbölbeli kikötőben "ismeretlen eredetű gyújtószerkezetek" segítségével.

Egyértelmű, hogy nyomás alatt tartják Izraelt, hogy számolja fel nukleáris fegyvereit, Pentagon források szerint. Mivel a Nemzetközi Atomenergia-ügynökség üdvözölte Palesztinát, mint megfigyelő államot, a lépés "egy ENSZ teve orrot dugott az izraeli atomsátorba,"

- jegyezték meg a források.

Az egész arra megy ki, hogy kiprovokálják a háborút

Amerika mindig is így működött, ez volt mindig is a hatalmi érdekei mögött, és ezért lehet továbbra is tényező, mert ezeket fű alatt megcsinálhatta, amikor a világ az általa hazugságokból ácsolt színpad eseményeit figyelte, a lényegről megfeledkezve.

Amikor pedig a háborút nem lehetett kiprovokálni, nos, akkor, sokszor még ennél is drasztikusabb lépésekhez folyamodtak, lásd 2001 szeptember 11...

Most is biztosak lehetünk benne, hogyha nem sikerül háborút kirobbantaniuk, valami más fondorlattal fogják "betörni" a Közel-keletet...

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: Titokterminál.com

érdekes összeesküvés politika


Megtekintések száma: 38705

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet