A képre kattintva hatalmas szerencse fog érni még február hónapban!

2015. február 9., hétfő




OSZD MEG mindenkivel, és meglátod a hatalmas erejét.

Ez a kép terjed most az interneten, és sokaknak, akik megtekintették, váratlan pénzügyi nyereséget és váratlan anyagi bevételt hozott. Hogy miért működik? Mert az Univerzumban minden rezgés, minden energia.

Ez a kép a pénzügyi bőség energiáját közvetíti feléd, így segít, hogy a Te életedbe is beköszöntsön az anyagi bőség!

Lehet, hogy egy váratlan munkát kapsz, vagy egy olyan lehetőséget, ötletet, melynek megvalósítása által kapcsolódhatsz a bőség áramlatához.

Váltsd tettekre a következő időszakban az intuíciód által sugallt ötleteket! Tetteidet siker és anyagi bőség koronázza!

Engedd el félelmeidet és még ma tegyél azért, hogy álmaid, elképzeléseid valósággá váljanak!Szeretettel küldöm most neked!

A vízcseppek és a hullám a hivatásbeli előmenetelt szimbolizálja. A kék szín a pénz, mozgásba lendülését segíti. A zöld pedig a fejlődést és a folytonos megújulást biztosítja.

A bambusz töretlen fejlődése által mutatja, hogy anyagi téren sikereink is hasonlóak lesznek. Elhárítja az ártó, negatív energiákat, melyek veszélyeztetik pénzügyi helyzetünket a mindennapokban.

A csillag a világ minden táján az újjászületés és a remény szimbóluma. Új reményt hoz a sokszor kilátástalannak ítélt anyagi helyzetben is.

A végtelen szerencse csomó a folytonosság, a hosszú távú eredmények záloga. Biztosítja, hogy tartós anyagi javulásra számíthassunk pénzügyekben.

Régebben minden ajándék és tárgy - a virágnyelvhez hasonlóan - egy-egy üzenetet, valamilyen jókívánságot hordozott. A tartalom ma is benne rejlik a tárgyakban. Ennek a mandalának az üzenete:

"Köszöntsön Rád a bőség és a gazdagság ideje! Állhatatos és becsületes munkád hozzon jelentős pénzügyi sikereket! Gyarapodjon vagyonod, hogy megvalósíthasd céljaidat!".

OSZD MEG másokkal is!

ezotéria spirituális szerencse


Megtekintések száma: 99655





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet