A két megacég privatizálni fogja világ természetes vízkészleteit?

2018. március 18., vasárnap




A világ gazdasági bekebelezésének első lépése a természeti erőforrásokra kivetett sarc lehet?

A háttérhatalmak és az árnykormány újabb lépéseket fog hamarosan megtenni annak érdekében, hogy minden, szó szerint MINDEN felett rendelkezhessenek.

Aki ma a pénzt uralja, az a világot uralja. Azonban aki a természetet uralja, az már jóformán Isten.

Ebbe az isteni magasságokba szeretne feltörni az Új Világrend azzal, hogy különféle árnyékszerevezeteken át, a megacégek nevében ráteszi a kezét a Föld vízkészletére.

Vagyis ezek a megacégek - a Nestlé és a Coke - privatizálná a természetes vízforrásainkat.

A Nestlé a világ legnagyobb ásványvíztermelője, és úgy tűnik, ezt a fényes eredményt nem mindig környezetbarát eszközökkel sikerül elérnie. A világcég nem először keveredik abba a gyanúba, hogy profitja az élőhelyek és erőforrások kizsákmányolásán alapul.

A kiszáradásnak kitett Kalifornia vizét pumpálja ki anélkül, hogy akár elgondolkodna rajta, hová fog ez vezetni.

Sokak szerint éppen ebből látszik, hogy ez az egész a terv része.

Mindehhez érdekes adalék, hogy a The Desert Sun című kaliforniai magazin nyomozása szerint a cég röpke 27 éve, 1988 óta folytatja engedély nélkül a vízkitermelést a San Bernardino erdő területén. Most az engedély "megújítására" várnak, de addig is évi 524 dollárért (körülbelül 148 ezer forint) cserébe nyugodtan termelhetnek.

Ráadásul tovább borzolta a kedélyeket az, hogy a Nestlé korábbi vezérigazgatójával, Peter Brabeckkel készült 2005-ös interjú, melyben a következőképpen fogalmazta meg a vízről alkotott véleményét:

"A vízzel kapcsolatban felmerül a kérdés, hogy privatizálnunk kell-e a szokásos vízközellátást. (…) Az egyik vélemény szerint, ami szerintem szélsőséges, és amit a civilek képviselnek, a víz közös jog. Vagyis, mint emberi lény, jogod van a vízhez. Ez szélsőséges megoldás. A másik nézőpont szerint a víznek, mint minden más élelmiszernek, piaci értéket kell adnunk.

Egyre több megacég és árnyékszervezet, valamint multinacionális vállalat dolgozik a vízkészletek etikátlan monopolizálásán.

Nem egy cégnek kellene méregdrágán kimérnie számunkra a palackos vizet!

Azonban az Új Világrend abban látja a hatalmat, ha minden pénzügyi, gazdasági és egyéb befolyást megszerez magának.

Így egy örökké hatalmon maradó, gyakorlatilag leválthatatlan erő fog eluralkodni a világunkon,a mi idővel bármit megtehet majd.

Hisz ha valamelyik régió nem ért egyet a nagyszabású törekvéseikkel, elég lesz csak elzárni a vízcsapokat...

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség összeesküvés politika élelmiszeripar


Megtekintések száma: 104493





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet