A kétfejű patagóniai óriás egy földönkívüli-ember hibrid volt - állítják a tudósok

2021. november 26., péntek




Kap Dwa nem Földi DNS készlettel rendelkezett, és több kapcsolata lehetett az égből érkezettekkel, mint az emberiséggel.

Baltimore sok érdekes, és egyben megmagyarázhatatlan rejtélyt tartogat az ember számra. Némelyik rejtély egészen a múlt évszázadokig nyúlik vissza, és olyan titkokról mesél, melyeket talán nem is akarunk tudni.

A 19. században több olyan főleg művészi jellegű alkotás született, melyek lényege az volt, hogy nem létező állatokat kreáltak létező állatok kipreparált testéből. Ezeket később kiállításokra vitték, vagy eladták, és jó pénzt lehetett velük összeszedni.

Az egyik korabeli kiállításon azonban aztán eltűnt valami, ami sokkal valósabbnak tűnt az eddigieknél. Egy olyan gigantikus méretű mumifikálódott emberi maradvány, mely két fejjel is rendelkezett.

A csak Kap Dwa-ként emlegetett holttestről már akkor is sokan állították, hogy igazi lehet, és valójában valamiféle hibrid.

A bizarr lény 3,6 méteres magasságú, és amikor a 19. században felkeltette az érdeklődést, a média is foglalkozott vele. Rengeteg szóbeszéd járta arról, hogy a lényt eredetileg egy Bolíviában található rejtett sírban találták meg, már eleve mumifikálódott állapotban.

Mások úgy ismerték a történetét, mint egy mutációban szenvedő férfi végzetes históriáját, aki kénytelen volt két fejjel leélni az életét, miközben hihetetlen magasságra nőtt.

Később kiderült, hogy Kap Dwa eredetileg a 17. században élhetett, és fennmaradt akkoriból több olyan feljegyzés, mely egy rejtélyes emberszerű lényről írt, egy olyan gigantikus mutánsról, melyről azt gondolták a helyiek, hogy idegenek és emberek közös ivadéka.

A testet felnyitották, és a tudomány is alaposan átvizsgálta, de nem találtak arra utaló jeleket, hogy kipreparált fantázialényről lenne szó. Minden olyan volt benne, mintha valóban egy így született élőlény maradványai lennének.

Vagyis Kap Dwa nagyon is valós lehetett, még a szkeptikus felhangok ellenére is. Újabb történelmi dokumentumok kerültek elő, melyek ugyan csak naplók, és szóbeszédekre alapoztak már akkoriban is, de említést tesznek egy 17. században tengerészek által fogva tartott férfiről, akinek két feje volt, és a hajón mutogatták, mint torz látványosságot.

A legtöbben azt emlegették Kap Dwa kapcsán, hogy a patagóniai órásokhoz tartozott, és az egyik utolsó fennmaradt tagja volt. A Patagóniában élő gigantikus emberi lények valójában csak humanoidok voltak, melyekben idegen és emberi vér keveréke csörgedezett, ezért tért el kinézetük - főleg magasságuk - a többi emberétől.

A kétfejű holttest eredetileg talán egy mutáció eredménye lehetett, vagy az első kísérletek egyike, mely az idegen-emberi lények létrehozására irányult.

Mindenesetre azt beszélik, hogy Kap Dwa testéből már többször vettek DNS mintát, és a kinyert eredmények szerint nem csak Földi élőlényekre jellemző szekvenciákat tartalmaz...

tudomány rejtély rejtélyek megmagyarázhatatlan ősi idegenek elveszett civilizációk


Megtekintések száma: 226030





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet