A KGB egy mumifikált ősi idegen testére bukkant Egyiptomban?

2017. május 3., szerda




Egy több ezer éves titokra, és egy ősi idegen technológiára bukkantak az oroszok?

1961-ben a KGB egy titkos projektet indított, az ISIS nevű projektet, aminek az volt az egyetlen feltett célja, hogy földönkívüli technológiát kaparintson meg.

A projekt keretében aztán egy éven belül valami olyan dologra bukkantak Egyiptomban, amire senki sem gondolt volna.

Egy több ezer éves, mumifikált idegen lény tetemére, méghozzá egy egyiptomi szarkofágban.

Mivel az oroszok akkoriban nagyon tartottak attól, hogy Amerika is szert tesz hasonlóra, vagy már eleve technikai fölényben lesz, ezért a talált lényt azonnal elkezdték vizsgálni, és rájönni a múltjára.

Elsősorban a technológiai részletek érdekelték őket, mert akkorra az oroszok is tudtak már arról, hogy az ősi időkben létezel idegenek a Földön.

A szarkofágra úgy találtak rá, hogy egy ősi kutatást végeztek el, mely egy olyan helyről szólt Egyiptomban, melyre csak úgy hivatkoztak akkoriban, hogy "A látogató Isten sírja".

Állítólag két beduin botlott teljesen véletlenül bele a lelőhelybe, ahol a sír is volt, még jóval az oroszok előtt, és vissza is temették azt, amikor meglátták, hogy ki, vagy pontosabban mi fekszik a szarkofágban.

A beduinok később meg is betegedtek, és a kórházban mondták el, hogy hol is jártak, és mi történt velük.

Senki sem tudta, hogy mi bajuk is van, mert egy rejtélyes betegségtől kezdtek el szenvedni, amibe egyes források szerint később bele is haltak.

Az oroszok a szóbeszédek és a történet alapján találtak rá a szarkofágra.

A beduinok leírása alapján a szovjeteknek sikerült megtalálniuk a sírt, ami óriási meglepetést tartogatott a kutatócsoportnak. Megmagyarázhatatlan jelenségek sora esett meg a kutatókkal, akik nem találtak semmilyen racionális magyarázatot a történtekre. Egyes feljegyzések szerint a falakból olyan taszító erő áradt, hogy lehetetlenség volt megérinteni, vagy hozzáérni.

A tudósok nem értették, honnan a hatalmas erő, mivel a sírkamra évezredek óta érintetlen volt. Nem ez volt az egyetlen különös dolog, amit találtak.

Egy kőszarkofág hevert a kamra közepén, aminek oldalán különös jóslatot olvashattak a szakértők.

Ez volt az az idegen lény, melynek mumifikált teste végül a KGB kezébe került.

Egy több mint 2 méter magas, vélhetően szürke bőrű, mumifikálódott testet emeltek ki a nyughelyéről. A felszabaduló mérgektől többen is meghaltak a kutatócsoportból, ám az ügy még ezután sem tudódott ki.

Az előzetes kormeghatározás megállapította, hogy legalább 10.000 éves volt a lelet. Ráadásul a lény DNS struktúrája nem volt ismeretes az orvosok számára.

Ez volt a legelső bizonyíték az emberiség számára a Roswell incidens után, hogy nem vagyunk egyedül a világegyetemben.

Később az ásatás minden nemű nyomát eltüntették, nehogy a CIA megtalálja a lelőhelyet.

Hogy mi lett a testtel, azt senki sem tudja. Feltehetőleg egy kutatólaboratóriumba szállították át, és ott kísérleteztek rajta. Mások szerint a testet nem voltak képesek elmozdítani, mert az vagy annyira nehéznek bizonyult, vagy valamiféle átok ült rajta, és az orosz katonák feltették az életüket.

Egy biztos: a KGB által talált több ezer éves idegen múmia rejtélye még ma is igen sok szóbeszéd tárgya...

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek összeesküvés ősi idegenek ősi tudás titkos akták egyiptom kgb titkos projektek


Megtekintések száma: 129707





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet