A kiszivárogtatott illuminátus tréning videó avat be minket a titkos társaság ördögi tervébe?

2017. május 16., kedd
Elmondja, hogyan akarják átvenni a világ felett a hatalmat, és hogyan alkalmaznák a totalitárius világállam jellemzőit, hogy hatalmuk megerősödjön. OSZD MEG, hogy MINÉL TÖBBEN TUDJANAK RÓLA!

Az alárendelt nemzetek módszeres, bankokon keresztüli elszegényítéséről, és a világállam megalakulásának lépésiről beszél az a titokzatos alak, aki egy állítólag több évvel ezelőtt kiszivárgott, az illuminátusok belső hálózatának tagjainak szánt videóban látható.

A videó állításai szerint az Illumicorp nevű vállalat neve alatt fognak ténykedni, vagy már most is ténykednek.

A videó tehát egyfajta tréning a beavatottaknak.

Annak a belső körnek, mely az illuminátusok végső törekvéseinek végrehajtásához lesznek kiképezve. Hogy elhelyezzék a sakk-matthoz szükséges utolsó bábukat, meglépjék az utolsó előtti lépéseket.

A videóban azt is elmondják, hogy már évszázadok óta azon mesterkednek, hogy végre elérjék azt, amit az elkövetkező években fognak: a világ összes nemzettét egyesíteni egyetlen világméretű szervezetben, mely egyfajta totalitárius államként működik majd.

Az Illumicorp előbb, vagy utóbb, de végleges hatalmas szerez a bolygó központosított erőforrásai felett. Ez lesz az a végső jel, amikor megindul az egész Új világrend létesítésére irányuló törekvés.

Azt is elmondják a videóban, hogyan képesek cunamikat, hatalmas természeti katasztrófákat okozni azokban az országokban, melyek ennek a globalizációs egyesítő törekvésnek ellenállnak.

Megdöbbentő, de az évekkel ezelőtt előkerült felvételen az iszlám fundamentalizmus térnyeréséről is beszél, ami azóta bekövetkezett. Elmondja, hogy egyre több terrortámadás lesz, és az emberek sehol sem fogják magukat biztonságban érezni.

A nemezetek, és főleg Európa nem fogja tudni megvédeni magát, és egy végső megoldásra, a biztonságra szomjazik majd, melyért a polgárai gyakorlatilag még a szabadságukat is feláldoznák.

És így is lesz, mert ez indítja be az Új világrend létrehozásának második fázisát. A keresztények is támogatni fogják a törekvéseket, mert mindenki a végidők jeleinek fogja hinni a terror térnyerését.

A videó, melyet magyar felirattal lehet megtekinteni alul, rengeteg egyéb dologról beszél, hogy hogyan fogják átvenni a világ felett a hatalmat.

Noha a szkeptikusok azt állítják, hogy a videó eredete minimum kétes, akárcsak hitelessége, az összeesküvés elmélet hívei szerit csak így próbálják eltusolni a nyilvánvalót.

Szerinted valós dolgokról beszélnek a videóban? Mi látjuk benne az összefüggéseket, de nem foglalunk állást, és az olvasók képzeletére bízzuk azt, hogy miben hisznek.

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés eltitkolt tények új világrend illuminátusok kataklizma titkos társaságok világuraom


Megtekintések száma: 88304

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet