A klorofill hatásai a mai napig rengeteg vita tárgyát képezik, de ezt a 10 tényt nem lehet elvitatni tőle!

2017. június 29., csütörtök
Ezek az élettani hatások már igazoltak, de egyesek szerint ennél jóval több rejlik benne!

Mint ismeretes, a klorofill a növények legfőbb színezőanyaga. Ezek felelnek az organizmusok zöldes színéért, de ennél jóval több a hasznuk és hihetetlen jelentőségük van.

Elnyelik ugyanis a napsugárzás energiáját, és azt dolgozzák fel a fotoszintézis során a növényi sejten belül.

Összességében így a növény képes élni, növekedni, és ellenállni a károkozóunknak, vagy akár tovább fejlődni is. Sokan nem tudják, re számos olyan vitaminokhoz hasonló tulajdonsággal rendelkezik, melyek miatt az orvostudomány érdeklődését is felkeltette.

A gyógynövényekkel foglalkozó népi orvoslás nem véletlenül mondja, hogy fűben-fában az orvosság. A füvekben, zöld gyógynövényekben lévő klorofill ugyanis számos élettanilag kedvező hatással rendelkezik, melyek elvitathatatlanok.

A klorofill fontos része az optimális táplálkozásnak, mivel erőteljes, természetes méregtelenítő anyag és antibakteriális hatású.

Nem egy szakember állítja, hogy klorofill alapú tablettákat és vitaminokat kellene széles körben szednünk, hogy nagyságrendekkel növeljük az emberi átlag egészséget. Ugyanis 10 rendkívül kedvező hatása van, ami alapjaiban emelhetné meg az átlagéletkort.Ezek az alábbiak:

  • Segíti a vér oxigénellátását.
  • Segíti a máj tisztulását.
  • Erőteljes, természetes méregtelenítő.
  • Antibakteriális hatással bír.
  • Gyorsítja a sebek, sérülések gyógyulását, regenerálódását.
  • Segít a vérszegénységben szenvedőknek.
  • Tisztítja és szagtalanítja a beleket.
  • Erősíti az immunrendszer működését.
  • Radioaktív sugárszennyezés esetén is segíthet a fogyasztása.

Victoria Boutenko, világhírű étrend szakértő szerint a klorofillnak alapvető "élelmiszernek" kellene lennie. A szervezetet ugyanis teljes mértékben képes kipucolni, és van egy bizonyos tumor pusztító hatása is.

Olyannyira képes megerősíteni a szervezetünket a "növények vére", hogy akik bizonyos kísérletekben rendszeresen hozzájutottak a klorofillhoz, 85%-kal voltak kevesebbet betegek a próba időszak alatt.

Mivel a klorofill oxigénben gazdag, ezért kedvez a szervezet számára előnyös aerob baktériumok szaporodásának, így képes felturbózni az immunrendszerünket.

Több kísérlet során igazolták, hogy a rákos sejtek oxigéndús környezetben sokkal sérülékenyebbek.

Vagyis kifejezetten kedvező a fejlődésének az oxigénhiányos, savas közeg. A klorofill ezt a közeget semmisíti meg, és teszi egy oxigénben dúskáló közeggé, amit a tumorsejtek nem tolerálnak.

Ezt Otto Heinrich Warburg Nobel-díjas kémikus is bebizonyította kísérleteiben, melyet hitelesen dokumentált is.

Természetes módon is hozzájuthatsz a klorofillhoz, hogy a szervezeted felerősítsd. Valakinek az üzenete a Magyarokhoz

Itt most nem csak és kizárólag a méregdrága étrend kiegészítőket ajánljuk, őst, ezeket kevésbé. De sokkal inkább a természet patikájába érdemes megtérni néhány percre.

Ugyanis a búzafűben rengeteg a klorofill, közel 70%-a nem áll másból. Földünk egyik legjobb klorofill forrása, de jelentős mennyiségben megtalálható az olyan zöldségekben is, mint például a spenót, a petrezselyem, vagy az alga is.

Érdemes rendszeresen fogyasztani egyes betegségek megelőzésére, és a hosszú élet egyfajta garanciájaként.

OSZD MEG másokkal is!

egészség egészség megelőzés alternatív gyógyászat természetes gyógymódok


Megtekintések száma: 65989

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet