A Kolbrin Biblia: 3600 éves ősi dokumentum írja meg az eljövendő vilgágvégét?

2024. január 8., hétfő




Ősi figyelmeztetés egy jövőbeli szörnyűségre?

A Kolbrin Bibliaként emlegetett irat legalább 3600 éves. Az első része azonban nagyjából akkor íródhatott, mint az Ószövetség is.

De vajon kik írhatták, és miért? Sokak szerint ez a Biblia egy rejtett betekintést is ad egyben a piramisok építőinek elméjébe.

A Kolbrin Bibliában azonban ennél is többről van szó, és egy olyan borzalmas titokról, mely egy jóslatot vetít előre a világvégéről.

A Kolbrin Biblia 11 különálló könyvből áll. Az eső ötöt egyiptomiak írták meg, a többit pedig későbbi kelta papok.

Magát a Bibliát eredetileg Angliában fedezték fel korábban, és bár még ma is kérdéses a hitelessége, egyre több történelmi kapcsolat találnak hozzá, így nagy valószínűséggel valódi iratról lehet szó.

A Kolbrin Biblia egy hátborzongató titokra utal, mely az egész történelmünket megváltoztatná, és megpecsételné az emberiség sorsát.

Arról van szó, hogy a benne lévő szövegekből az derül ki, hogy egyfajta kozmikus katasztrófát fog szenvedni a Földünk. Hogy ez pontosan mit takar, nem egyértelmű. Ahogyan az sem, hogy pontosan mikor is.

Egyes értelmezések szerint ez nem lesz más, mint egy kozmikus, nagyon nagy erejű napvihar, azaz napkitörés, mely elérve a bolygónkat a teljes infrastruktúránkat tönkretenné.

Mások szerint pedig egy váratlan, viszonylag gyorsan lezajló pólusváltás lesz a világvégének kezdete, melynek során az élővilág - és az emberiség - 90%-a kihalna.

"Azokban a napokban az emberek előtt lesz a Nagy Könyv, a bölcsesség feltárul, a keveseket összegyűjtik, hogy legyenek készen, ez a próba órája. A rettenthetetlenek (bátrak) túlélik..." - Kéziratok 3:10

Rengeteg olyan katasztrófára utaló jelet mutat be a Kolbrin Biblia, amik már bekövetkeztek, és valósak voltak a sejtések, és a szövegek leírásai.

Akadnak azonban olyan jelenségek, melyek még nem következtek be, ezek várnak ránk feltételezhetően a végidőkben.

A Kolbrin Bibliát a klasszikus Keresztény Bibliával párhuzamos írásként tartják számon, amely olyan lenyűgöző részleteket tartalmaz, melyek az Özönvizet és az Exodust érintik. Egyfajta útmutató, és előzetes arról, mi fog történni az emberiséggel a következő nagy kihalás esetén.

"Mikor az évszázadok elmúlnak, egyes törvények a csillagokat követik az égen. Útjaik változnak; mozgás és nyugtalanság van, már nem állandóak, és egy nagy fény jelenik meg vörösen az égen." - Kéziratok 3:3

Ez szintén arra utaló részlet, hogy egy kozmikus katasztrófával fogunk szembenézni, ami talán az utolsó les a Földön.

Ugyanis nincs egyértelmű utalás arra vonatkozóan, hogy a világ ezt a nagy "világégést" túléli-e.

"Az emberek szétszóródnak őrületükben. Hallani fogják a Pusztító trombitáját és csatakiáltását, és a barlangokban keresnek menedéket a Földön." - ez szintén arra utal, hogy a pólusváltás, vagy kozmikus napvihar következtében a mágneses mezők ideiglenesen meggyengülnek.

Ezáltal rengeteg káros sugárzás hatol be a légkörbe, elérve a felszínt, ahol gyakorlatilag öngyilkosság lesz tartózkodni, így a fennmaradó emberiség barlangokba, földalatti világokba kényszerül.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek összeesküvés prófécia


Megtekintések száma: 228065





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet