A konyhasón keresztül mérgeznek minket? Kutatók tálaltak ki a nagy sólobbiról, és a világméretű rendszerről!

2018. április 23., hétfő
A konyhasóval "megetetett" társadalom. Minden betegség eredője lehet az idegmérget tartalmazó készítmény?

A konyhasóra szüksége van az emberi szervezetnek.

Ezt még most az elején szögezzük le, itt nema rról van szó, hogy bárkit lebeszélnénk róla, avgy démonizálnánk. Mi a tiszta sóról beszélünk, mikor azt mondjuk, hogy KELL a szervezetnek.

Azonban a konyhask és a legtöbb előállított sófajta nem tiszta, és nem is egészséges. Valódi sejtmérgek a tetsünk számára.

Ezt az élelmiszeripari lobbi tudja, de mivel gazdasági érdekük fűződik az igazság eltitkolásához, így senki sem tud róla, hogy valójában mekkora kockázat ma a sófogyasztás...

Most tavasszal hoztam Londonból egy „Today’s Therapist” című újságot, mely közli prof. Epstein, orvos, biokémikus 11 évig tartó kutatásának eredményeit a toalettszerekben levő anyagok lehetséges rákkeltő hatásáról. 

Ebből kiderül, hogy a fluor az egyik legnagyobb és legveszedelmesebb rákkeltő.

Már régóta ismerjük a fluor bőrkárosító hatását, csak azt nem értem, hogy miért nem tiltakozott egyetlen tudományos szervezet, egyetlen tudós kutató sem a fluor alkalmazása ellen.

A sóban számtalan különféle antianyag található, amiről nem beszélnek, az ezzel kapcsolatos nyilvános kutatásokat pedig vagy nem pénzelik, vagy ilyen-olyan ürüggyel ellehetetlenítik.

A sóban ugyanis egyes szakvélemények szerint fluorid, kálium, de akár higanyszármazék is található.

Dr. Papp Lajos, elismert szívsebész is beszélt már korábban a sóról, és annak mérgezéséről, mely szerinte egy szándékos folyamat, hogy betegségeket gyártsanak a gyógyszeripar számára.

Többek között hogy konkrét példát említsünk, a Horváth Rozi féle csökkentett nátrium tartalmú só esetében nagyon-nagyon magas a kálium tartalom!

Úgy lehet megállapítani, hogy a só káliumot tartalmaz-e, ha bele keverünk pár kilót a fürdővizünkbe, és abban fél órát eltöltve a bőrünk pirossá, vörössé válik. Sima NaCl esetében a bőrön nem figyelhető meg ilyen elváltozás.

Sokak szerint a só egy körforgást indított be, és egy olyan globális rendszert hozott létre, ahol a  són keresztül juttatnak az emberek szervezetébe különböző vegyszereket, mérgező anyagokat.

Ezek bár kis mennyiségben nem okoznának gondot, de mivel a só napi szinten használatos, ezért nagyban hozzájárulhat a modern népbetegségek terjedéséhez.

A folyamat pedig nem áll le, a mérgezés tovább folytatódik.

A lakosság tudta és fogalma nélkül...

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés egészség életmód egészség megelőzés élelmiszeripar


Megtekintések száma: 19294

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet