A kormányok mindenkit megfigyelnek - képesek egy egyszerű fülhallgatón, vagy tévén keresztül is lehallgatni!

2017. március 18., szombat
A lehallgatások korában élünk, de a folyamatok nagyon riasztó irányba haladnak. Ma már egy egyszerű fülhallgatót is át tudnak a titkosszolgálatok és a kormányok alakítani lehallgatásra alkalmas készülékké, méghozzá anélkül, hogy tudnál róla: távolról. Most azt is megmutatjuk, hogyan is zajlik a megfigyelés!

Az annak idején Edward Snowden által kirobbantott botrány még csak a jéghegy csúcsa volt. Mint ismeretes, ő volt az amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA) volt vezető tanácsadója, aki azzal vált közismertté, hogy nyilvánosságra hozott szigorúan titkos dokumentumokat, amelyekből kiderül, hogy az amerikai titkosszolgálatok széles körben figyelik az emberek mobiltelefon-hívásait és internetes tevékenységét az Egyesült Államokban és világszerte.

A világ ma is a lehallgatásban utazik, és szinte mindent lehallgatnak. Nem csak Amerika, hanem a világ más nemzetei is.

Az amerikaiak által uralt és ténykedő NSA azonban a világ bármely pontján képes azonnali megfigyeléseket végezni.

Sokan kíváncsiak arra, hogy pontosan hogyan is zajlik egy ilyen lehallgatás, és valóban lehetséges-e az, hogy mondjuk téged a távolból egy NSA központ lehallgasson.

Az egész nagyon egyszerűen zajlik. Riasztóan egyszerűen.

Ha elhangzik egy adott kulcsszó az éterben, akkor az ezekre megírt különféle mesterséges intelligencia programok ezeket felismerik, és azonnal elindul az automatikus lehallgatás.

Ha ezen idő alatt még több olyan kulcsszó hangzik el, vagy az illető gyanússá válik, akkor az automatikusan felvett anyagot már emberek vizsgálják felül, akik eldöntik, potenciális veszélyforrást jelentesz-e a társadalomra.

Ha igen, akkor azonnal berúgják rád az ajtót az adott ország titkosszolgálati emberei, vagy maga a terrorelhárítás. Így működik ma, ebben a szép és új világban, ahol gyakorlatilag egy rossz szóért elvihetnek bárkit is, mint az régi időkben.

Egy egyszerű fülhallgatót is képesek egy távolról telepített szoftver segítségével lehallgatóvá átalakítani, bármennyire is hihetetlen, nem kell ahhoz hozzáférniük fizikai szinten.

A tévéket is le tudják ily módon hallgatni, a mobilokat, és gyakorlatilag minden elektronikus elven működő eszköz átalakítható, amiben van hangszóró, vagy más technológia, mely átalakítható lehallgató készülékké.

Sehol sincs biztonságban a magánszféra, és a személyes adatok. Sokan ezért vizionálják azt a sötté jövőt maguk elé, hogy egy totális kontroll alatt álló társadalomban fogunk élni az elkövetkező 10-20 évben.

Ebben a világban majd mindenkit bevisznek "józanodni" a hűvösre, aki ellent mer mondani a rendszernek, és szervezkedni mer ellene. A rendszer ugyanis ezeket fogja tudni szűrni a telefonbeszélgetésekből, de még a magánbeszélgetésekből is.

Az utcán sem lehet majd akármit mondani, ugyanis már napjainkban is léteznek olyan a légkör felsőbb rétegeiben lebegő drónok, melyek az emberek beszélgetéseit tudják rögzíteni, méghozzá igen jó minőségben.

Az interneten a Facebook, és a Google gyűjti rólunk a személyes adatokat, és a valaha volt összes beszélgetésünket.

A Skype-ot szintén lehallgatják, és egy rögzített másolat kerül a megfigyelő szervek titkos szervereire, amit automatikus intelligenciarendszerek fésülnek át, gyanús dolgok után kutatva.

Hogy ez a világ, és ez a megfigyelési technológia hová fog jutni? Még nem látni az út végét, de sokan már most igen aggasztónak találják a tendenciát, ahogy mi is...

összeesküvés eltitkolt tények új világrend globális megfigyelés


Megtekintések száma: 36882

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet