A következő holokausztot az iszlám világ fogja elindítani Európa népe ellen?

2017. május 31., szerda




Közeleg a kontinens legnagyobb válsága. Miért nem teszünk semmit?

Európa válságban van. Egy olyan válságban, amiből nagyon nehezen fog kilábalni, már ha sikerül. Európát ugyanis ostromolják. Méghozzá az iszlám szélsőségek.

Alapvetően nem lenne baj az iszlám kultúrával, azonban amint többségbe kerül egy adott területen, egyszerűen nem fogad vagy tűr többé el más nézeteket.

Ne feledjük azt sem, hogy ma még kisebbségben vannak, és kisebbségi jogokat követelnek maguknak. De amint többségbe kerülnek, elkezdenek a vallási felekezetek, tömörülések helyett politikai pártokat alakítani idővel.

Ezzel pedig megállíthatatlanul előre törhet az iszlám terjedése a politika felsőbb köreiben is, ami óriási érvágás lesz Európának.

Gyakorlatilag azon a ponton fog végleg megszűnni az EU létezni, mint politikai közösség, amint egy ilyen iszlám párt választást fog nyerni valahol. Ez pedig csak idő kérdése. Sok tanulmány megjelent már arról, hogy 2050-re miképpen alakulhat Európa népessége.

Ha nem vigyázunk, néhány évtizeden belül az arabok és színesbőrűek aránya magasabb lehet, mint az európai őslakosoké.

Ekkor pedig csak a jó Isten tudja, hogy mi fog történni, és mindez az arabokon fog múlni.

Egyesek szerint "csak" elindul egy asszimilálódási folyamat, mások szerint egy vérengzésbe fog torkollni minden. Lesznek olyan régiók, ahol az iszlám nézetek el fognak terjedni, hiszem az iszlám rengeteg csábító dologgal is rendelkezik, főleg a férfiak számára.

Ilyen a poligámia, és a nők egyenjogúságának sárba tiprása. Ma ezt európaiként nem tudjuk elképzelni, mint élhető világ, azonban lehetnek nemzetállamok, melyek idővel önmaguktól térhetnek rá erre az útra, mielőtt az iszlám harcosok uralmuk alá hajtanák azokat fegyverrel.

Az összlakosságra átszámítva ez masszív muszlim többséget fog jelenteni. De a változások dinamikája ezzel nem áll le: az őshonos európai lakosság aránya folyamatosan csökken. Az egy nőre eső gyerekszám már régóta a kívánatos kettő alatt van, változás pedig nem várható.

Az európai civilizáció fennmaradása kérdőjeleződik meg ez által. A muszlimoknak nem lesz rá szükségük, megvan a sajátjuk. Ráadásul ezt sokkal felsőbbrendűnek is tartják, mint a miénket.

Az egyik legpesszimistább forgatókönyv szerint 2050 után - mikor többségbe kerülnek a muszlimok - egy nagy, egységes, átgondolt európai holokauszt fog lezajlani a kereszténység ellen.

Mindez mihez vezethető vissza? Nehéz megmondani, ugyanis ez egyszerre több tényezőn múlt, kezdve a migránsválsággal, a munkaerőhiánnyal, és az egyre növekvő idegen ajkú és kultúrájú embertömeg betelepítésével.

Hatalmas szerepe van Európa végnapjaiban a liberális demokráciának, és a túlzott mértékű liberális hangoknak.

A liberális demokráciának gyakorlatilag pár évtized elég volt arra, hogy lényegében megsemmisítésre ítélje az európai civilizációt és az európai fajt is.

Vajon Európa idő előtt ráébred arra, hogy mi történik körülötte? Vagy az iszlám trójai faló már begurult a szívébe, és a benne lesben álló iszlám massza csak arra vár, hogy lerohanjon minket?

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség európa politika


Megtekintések száma: 265224





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet