A kozmikus sugárzás, és a HAARP bolondítja meg a viharokat: ijesztő előjelek világszerte?

2018. november 12., hétfő




A HAARP tevékenysége állhat a háttérben, vagy egy elkerülhetetlen természetes folyamat?

nem sokan tudják, de a viharok során lecsapódó villámok töltése nem olyan nagy, mégis képesek halálos áramütést okozni.

Ráadásul kiderült, hogy a villámlások jelensége mögött ott áll a kozmikus sugárzás is, mely lehetővé teszik, hogy egyáltalán ezek az elektromos kisülések lejussanak a felszínig, és akár emberekbe csapjanak bele.

Nemrégiben történt több magyarországi eset is, mely során emberekbe vágott bele a villám.

Ezek gyakran halállal végződnek, de vannak olyan esetek, amikor csodával határos módon túlélik az illetők a villámmal való találkozást, és teljesen kicserélődnek.

A furcsa jelenségre az utóbbi években többen is felfigyeltek. ugyanis a villámok annak ellenére képesek belecsapni a járdán sétáló emberekbe, hogy a fejük felett több ház is tornyosul, villámhárítókkal felszerelkezve.

"Teljesen érthetetlen. Az egyetlen magyarázat, lokálisan alakultak úgy a körülmények, hogy ez megtörténhessen. Mint amikor egy focipálya gyepébe vág a villám dacára a stadion védelmi rendszerének." - mesélte a 24.hu-nak Tasnádi Péter fizikus.

A villám egyfajta szikrakisülés, és régebben is jelentkezhetett a felszín közelében, mikor még nem álltak rendelkezésre villámhárítók. Azonban abban nagy szerepe van a kozmikus sugárzásnak, hogy ezek lejutnak a felszínre.

Mások szerint a HAARP titokban az ionoszféra módosításával bíbelődik, és ez lehet annak az oka, hogy gyilkos villámok egyre nagyobb számban fordulnak elő világszerte.

A villám általában negatív töltéseket szállít a földre a felhő és a föld között kialakuló feszültség hatására. Villámkisülés akkor keletkezik, ha a felhő és a föld közötti térben az elektromos térerősség igen nagy lesz, meghaladja a levegő átütési szilárdságát.

A kozmikus sugárzással gamma részecskék érkeznek a légkörbe, amelyek elektronokat aktiválnak, és ezek a “plusz töltések” helyileg csökkentik a levegő átütési szilárdságát.

Éppen ezért gyakorlatilag a sugárzás indítja el a villámokat.

Mivel a villám kicsi töltése gyorsan áramlik át a Föld és a felhők között, elérik a felszínt is.

Az ember a földön állva vezetővé válik a villám számára, így azonnal meghalhat bárki, akit villámcsapás ér.

A globális jelenség valós, egyre több helyen a villámhárító ellenére a földbe és a járókelőkbe csaphatnak a villámok. Bár a kozmikus részecskék és a sugárzás magyarázatot adhat némileg a jelenségekre, de mindent nem magyaráz.

Ez pedig felveti sokak szerint a lehetőségét annak, hogy talán a HAARP kezdett bele olyan ionoszféra kísérletekbe, melyek alapjaiban alakíthatják át a jövőben a zivatarokat, és minden eddiginél pusztítóbb villámlásokat hozhatnak létre...

OSZD MEG másokkal is!

tudomány összeesküvés haarp időjárás viharok


Megtekintések száma: 43526





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet