A küldetés: Képesek vagyunk megváltoztatni a tudatunkat, ha elengedjük a múltat! Kozmikus összefüggések!

2018. november 19., hétfő




Minden összekapcsolódik, életünk minden eseménye bele van írva a testünk sejtjeinek memóriájába. Képesek vagyunk megváltoztatni a tudatunkat, ha elengedjük a múltat, a félelmeinket és a hasztalan programozást, ami már egész kisgyerekkorunktól ér bennünket. Mindannyian egy nem idevalósi, kreatív, végtelen potenciálú mező vagyunk...

„Antoniónak hívnak, 16 éves vagyok, és egész életemben számos tapasztalásom volt már, amik 14 évesen kezdtek egyre intenzívebbé válni, amikor közvetlen kapcsolatba léptem a fénylényekkel, akik telepatikusan kommunikálnak velem, többnyire álmomban vagy meditáció közben. Állandó kapcsolatban állok az Arcturus-csillagrendszer lényeinek energiájával. A küldetésem, hogy megnöveljem a Föld tudati szintjét és átcsatornázzam a magasabb dimenziók energiáját. Úgy érzem, beszélnem kell a civilizációmról, a Földön meginduló műveletekről és küldetésekről. Arcturusi nagykövet vagyok emberi formában. Emlékszek az otthonomra és a számos csillagrendszerből származó lények rendkívüli szervezeteire, amik beágyazódtak a geometrikus harmóniába. A tiszta fényre és hangra rezonáló technológiákra, rezgő kristálymezőkre, amik a körkörös fraktálokban keringő kozmikus plazmára emlékeztető hangot hallatnak. Napi rendszerességgel kapok telepatikus üzeneteket. Számos tapasztalásom volt nem földi, magasabb színspektrumú, negyedik és ötödik dimenzióból származó civilizációkkal. Hangot tudok adni a testemen keresztüláramló kollektív tudatnak, mintha a testem egy projekciója, egy kristályosodott összessége lenne a kollektív energia kollektív tudatának. A test csak egy eszköz arra, hogy a magasabb dimenziókból származó frekvenciákat a fizikai síkra közvetítse: imádok festeni, rajzolni, beszélgetni. Idegenekkel való találkozásaim kiélesítették médiumi és telepatikus képességeimet, olyannyira, hogy nehezemre vált a fizikai- és asztrálsík alacsony rezgésű energiáival bánni. Gyógyítom magam, az angyalok és az idegen fajok pedig rendszeresen újrakonfigurálnak.”

„Legkorábbi emlékem két vagy hároméves koromból való. Emlékszem, az ágyon ültem és csillogó fényeket láttam magam körül, és azonnal tudtam, hogy ez az összes idegen faj tanácsa egyetlen testet öltve. Azonban néhány faj és lény közvetlenül is kapcsolatba lépett velem. Látomásokon, telepatikus úton és álmokon keresztül utasításokat kaptam arra, hogy a Föld egy váltáson megy át, és ebben nekem is fontos küldetésem van. Csak amikor tizennégy-tizenhét éves lettem, váltam képessé visszaemlékezni ezekre a látomásokra. Ahogy spirituálisan felébredtem, már vissza tudtam idézni életem minden egyes pillanatát, és az engem megfigyelő lényeket. Gyermekkoromban már azt is tudtam, mi az a kristály, milyen tulajdonságai vannak, és milyen energiát tud tárolni.

Gyermekként gyakran néztem ki az ablakon és tettem fel a kérdést: »Hol vagytok, srácok? Ki ez a két ember, akik a szüleimnek mondják magukat?« Tudtam, hogy ők csak az ideiglenes tanáraim ebben a világban. Tapasztaltam olyat, amikor az asztrális testem a magasabb birodalmakba lépett, és találkozott ezekkel a »lényekkel«. Nehezemre esik ebben az emberi testben és ebben a világban létezni, mivel érzékeny vagyok az energiákra, és mindenféle dolgokat látok: kísérteteket, entitásokat és lelkeket. Éreztem az egész bolygót körbelengő sárkányi energiát. Azonnal tudtam, hogy ez egy nagyon alacsony dimenziójú világ. Amikor kicsit idősebb lettem (öt-hat-hét éves), barátságokat kötöttem az iskolában. Felismertük egymást, és telepatikus módon a Tanáccsal is kommunikáltam. Az iskolában, mivel többdimenziós látásom volt, láttam az örvényeket, a materializálódó idegeneket és a villogó fényeket és gömböket. Ezt én és a többi, más civilizációkkal kapcsolatban álló csillagsarj is látta. Az energiájukat és az energiamezőiket is észleltem.

Ahogy az érzékem fejlődött, számos magas frekvenciát és energiamezőt képes lettem meglátni. Öt éves korom óta beszélek más gyerekekkel a világűrről és a földönkívüliekről. Amikor hazamentem, éreztem, hogy az időutazás, a teleportálás feltalálójának kell lennem. Részletesen elmagyarázhatom, miket kell kifejlesztenünk a többdimenziósság eléréséhez. Ez a fizikai testemnél veszi kezdetét: azért táplálkozom egészségesen, hogy több információt tudjak az elmémben és a testemben tárolni. Ezek az adatok mindenki számára elérhetők, mert amikor rákapcsolódunk a többdimenziós információs adatfolyamra, mindent megkaphatunk, amit csak akarunk, hiszen minden mindennel összeköttetésben áll.

Ahogy felnőttem, rengeteg sötét szellemet láttam, és hat éves koromban már azt is kimondtam, hogy hüllők élnek a Földön. Láttam a csillaghajókat, a portálokat és az energiákat, felismertem a magasabb frekvenciákat. Fejlettebbnek éreztem magam a többi gyereknél, akik hosszú időn keresztül folyamatosan a Földön inkarnálódtak. Már fiatalon is értettem, miért vagyok különböző. Ebben szerepet játszottak a Tanács közlései/letöltései, amiket már két-három éves koromban megkaptam. Szerencsére a családom mindenben támogat.”

A Földrendszer idővonalainak gyógyítása

„Minden összekapcsolódik, életünk minden eseménye bele van írva a testünk sejtjeinek memóriájába. Képesek vagyunk megváltoztatni a tudatunkat, ha elengedjük a múltat, a félelmeinket és a hasztalan programozást, ami már egész kisgyerekkorunktól ér bennünket. Mindannyian egy nem idevalósi, kreatív, végtelen potenciálú mező vagyunk, az emlékek és felismerések, amiket a testünk memóriabankjában hordozunk, megkötnek bennünket és ellenállóvá tesznek a belső, időtlen intelligencia forrásának vezetésére és áldásaira. A hónapokhoz, évszakokhoz, asztrológiai ciklusokhoz kötődő földi idővonalak gyógyításával és egységesítésével minden aspektusunkban megerősödünk.”

Az Új Ember ökológiája

„Nagykövet, művész, összekötő és tanár vagyok. Úgy érzem, már nekiláttam a küldetésemnek. Olyan új civilizációkat, új falvakat és közösségeket kell létrehoznunk, amelyek magasabb frekvenciákat, kristályokat, mágneseket, antigravitációs és elektromágneses technológiákat alkalmaznak, ezzel pedig létrehozhatunk egy saját energetikai környezetet és idővel stabilizálhatjuk a Föld energiahálóit, hogy elérhessük azt a hatalmas, aranyszínű, többdimenziós jövőt, ami a felébredő bolygónkra vár. De a bolygó megváltoztatásához magunkat is meg kell változtatnunk: az ételt, a levegőt, az embereket, akikkel kapcsolatba kerülünk. A negatív energiák csak akkor férhetnek hozzánk, ha azonos frekvencián rezgünk velünk. A sötétség az információ és a fény hiánya, egy hiányállapot. A fény információ, energiája az univerzum építőanyaga. Az embereknek tudniuk kell, hogy környezetük megváltoztatásával magukra és a bolygóra is a lehető legkedvezőbb hatást gyakorolják.

Ahhoz, hogy a bolygót megváltoztathassuk, előbb önmagunkat kell olyan környezetbe helyeznünk, ami segít összekapcsolódnunk az univerzummal. Olyan otthonokat és technológiákat kell építenünk, amik illeszkednek a természethez. Újra kapcsolódnunk kell a természetes, fraktális, szent geometria intelligenciájához. Olyan épületeket akarok építeni, amelyek összekötnek minket a mindenség Forrásával, a fraktál mátrixszal. A Föld olyan, mint egy hatalmas, kozmikus, galaktikus játszótér, és egyikünk sem csak pusztán ember, hiszen mindegyikük hordozza az otthon-csillagrendszerünk emlékét.”

Csillagnyelvek, fénynyelv

A fénynyelv nem csak egy nyelv, hanem a minden élőt alkotó energia. Jelen van a zenében, a festményekben, a beszélt nyelv hangjaiban és a szándékban. Az univerzumból érkezik, és bolygón élő lelkekkel kommunikál.

Egy felnőtt Tapasztaló válasza a fentebbi adatokra

„Mindent értek! Valóban gazdag földönkívüli történelmünk van, ha ilyen sok különböző családdal felvették a kapcsolatot. Az átviteli vonalak és hullámalakok aktiválják a galaktikus történelmünket. Folyamatosan azt mondogatják nekem, hogy a galaktikus tanács és a csillagrendszer új galaktikus frekvenciájának képviselője és nagykövete vagyok, és azért jöttem ide, hogy segítsek utat mutatni ennek a bolygónak, az embereknek és minden más életformának, hogy átléphessenek a következő fázisba. Mi vagyunk az átmeneti generáció az intergalaktikus és az univerzális társadalom felé, és hamarosan találkozni fogunk a többi kozmikus kultúrával. Persze a DNS-ünk vagy a tudatunk számára nem ez lesz az első találkozás, de sok testnek itt a Földön ez lesz az első alkalom már hosszú, hosszú ideje. Ez egy reneszánsz, minden dolog nagy ébredése és megújulása, amit belülről kell elkezdeni.” (J. - USA)

Antonio meglátásai a hibridekről

„Tudásom és emlékezetem szerint a földi emberiség géntérképe helyi főemlősökből és tizenkilenc-huszonöt különböző földönkívüli faj génállományának kombinációjából áll össze. Attól függ, hogy hol él valaki és milyen kultúrában, például az ázsiaiak és a fehér emberek kissé eltérnek a különböző hibrid összetételektől, mivel különböző idegenektől származó génjeik vannak. A reptiliánok (orioni kultúrák) is nagymértékben hozzájárultak ahhoz, hogy kik vagyunk genetikailag. Számos humánszerű faj létezik, mint pl. a plejádiak, a lantiak, a veganok és még sok más, akik mind a genetikai családunk tagjai.

Ami a hibridizációs projekteket és programokat illeti, néhánnyal magam is tisztában vagyok. Hibridizál több reticuli kultúra, de hallottam már a kicsi és a magas szürkékről is beszámolókat. Ezt nehéz kibogozni, mivel a szürkéknek számos faja és fajtája létezik.” (Megjegyzés: Az egyik tapasztaló legalább 165 változatot ismert.)

„Vannak szürkék, akik azért hibridizálnak, hogy kikerüljenek az orioni kultúrák (reptiliánok) irányítása alól. Az Orioni Birodalom együttműködik néhány szürke csoporttal, mert hiányzik belőlük az érzelem, ezért könnyen manipulálni tudták őket. Azt hiszem, hogy a magas szürkék úgy technikailag, mint spirituálisan a legfejlettebbek. Vannak hibridizációs projektek az Orionon és a reptilián kultúrákban is, de ezek túl bonyolultak számomra ahhoz, hogy részletesen kifejthessem. Annyit tudok, hogy a hajóikon, az anyabolygójukon és a földi, földalatti bázisaikon folytatják. Az orioni és a szürke csoportok hibridjei gyakran a földi emberekkel szerződéseket kötve módosítják a DNS-ünket. Vannak olyan lények is, akik itt vesznek fel fizikai testet (idegen lelkek a földi társadalomban), majd részt vesznek a hibridizációs programokban.

Az érzelmi minőségek rendkívül erőteljesek az emberekben: a düh, a félelem, a szeretet és a könyörület hatalmas erőt jelent. Sok idegen faj ezt érdekesnek találja, a szürkéknek például pont erre az érzelmi erőre lenne szükségük, hogy megszabadulhassanak az orioni kultúra manipulációs programjaitól. Az orioni és a szürke kultúrák között nagyfokú kölcsönös ellenőrzés, manipuláció, megállapodás stb. zajlik, és nem csak az ő világukban, hanem a miénken és sok másikon is.” (Lásd: Miguel Mendonca és Barbara Lamb: Találkozás a hibridekkel - Idegen nagykövetek élete és küldetése a Földön. 2015)

„Óvatosnak kell lennem a magasabb rezgésű energiaállapotommal. Egyre erősödik, amivel magára vonzza a sötétebb lények nem kívánatos figyelmét. Most olyan alacsonyabb asztrális energiákról beszélek, amik nem akarják, hogy megvilágosodjunk. Nagyon érzékeny vagyok az ilyesmire, és érzem, hogy zajlik valami a világban. Még akkor is nyugodt és mélázó maradok, amikor rossz dolgok történnek velem. Sok változást érzek a bolygón. A Vatikán, a földalatti kormány és néhány más csoport valami nagyon rosszat tervelnek. Valamilyen frekvencia-technológiát alkalmazva akarják szolgasorban tartani a tömegeket. Sok mindenen fogunk keresztülmenni, mert egy magasabb szinten mindannyian elfogadtuk a változásokat. A radioaktív problémák hatalmasak, Mary! Javaslom, hogy járjon után a cink-adalékoknak és a Reishi gomba-kiegészítőknek! Ezek a legerősebb szövetségeseink a levegőben megjelenő nehézfémek és radioaktív izotópok elleni küzdelemben. Minden felgyorsult. Óvatosnak kell lennünk, ugyanis a Fény Szövetsége szerint ez jelenleg a Föld legnagyobb problémája.”

Előző életek

„Azt mondták, hogy sokszor inkarnálódtam már többdimenziós lényként az ő civilizációjukba. Számos kapcsolatunk van a Föld különböző idővonalaival, valamint a különböző csillagrendszerekkel és dimenziókkal. Legfőbbképp azokban a dimenziókban működnek, amik egyfajta hiperűr környezet jellegűek, ahol minden tele van fénnyel, energiával és információval. Itt a dimenziók egy bizonyos rezgési frekvenciára jellemző geometriai rétegként jelennek meg. Azok a civilizációk, amelyek a legtöbbször kapcsolatba lépnek velem, az idő és a tér mesterei. Szervesen részt vesznek a Föld fejlődésében. Előttem színes fényenergia, plazma vagy összetett geometriai alakzat formájában jelennek meg. Érzik, amit érzek. Képesek velem vizuális üzenetekkel kommunikálni, de visszajelzéseket is adnak az életutam során. Gyakran juttatnak nekem erős rezgéseket, ami az agyamból kiindulva végigfut az idegrendszeremen, egész a lábaimig. Ezeket használják a fizikai test vibrációs frekvenciájának növelésére, és még sok más olyan technikát is alkalmaznak, ahol bizonyos hang/fénycsomagokat juttatnak el hozzám, amiket a fizikai testem megérez és befogad. Gyakran történik velem ilyen az életben.”

Megjegyzés - A nagykövetek

Találkoztam sok olyan emberrel, akik magukat csillagsarjnak tekintették. Néhányan azt is hiszik, hogy egy adott csillagrendszer vagy faj nagykövetei. Személy szerint elképzelhetőnek tartom, hogy nem emberi intelligenciák ilyen műveleteket kezdeményeznek. Logikus lépésnek tűnik, ha valóban fel kívánják fedni a jelenlétüket. Néhány embert biztosan bevennének annak előkészítésébe. A közvetítők (hibridek) létrehozása a nem evilági kultúrákkal és fajokkal való összekapcsolódás és segítségnyújtás eszköze - minden csillagsarj, aki hibridnek érzi magát, úgy tudja, azért van itt, hogy hidat verjen az emberiség és a földönkívüli ősök között.

Meghatározás

Nagykövet: A diplomáciai testület legmagasabb tagja, akit az egyik uralkodó vagy állam küld egy másikhoz a maga képviselete céljából.

Az ufológia az elmúlt években kiterjesztette a kutatási területét, mivel felismerte, hogy szükségünk van a társadalmi-politikai struktúrák megértéséhez is annak érdekében, hogy könnyebben megértethessük magunkat a nem emberi intelligenciákkal. Vanessa Lamorte a „Találkozás a hibridekkel” című könyvében osztja meg a saját történetét. Úgy véli, hogy bár a szülei egyaránt emberek voltak, egyszer az idegenek felvitték egy űrhajó fedélzetére, és egy galaktikus kódolást ágyaztak bele, amibe beletartoztak a szíriusziak, az andromedánok, a pegazusiak, a zsiráfiak, a zetaiak és a plejádiak. Állítása szerint tudatánál volt és beleegyezett, hogy hibridként térjen viszsza a Földre. A könyv Hidak és nagykövetek című fejezetében azt írja, hogy „a hibridek küldetésének kulcsfontosságú része az ember és a földönkívüliek közötti szakadék áthidalása”. „Az exopolitika és az exo-diplomácia kifejezések egyre gyakoribb használatával egy időben a hibridek, mint exo-diplomaták használatán érdemes lenne komolyan elgondolkodni. A tudatosság átadása az emberiségnek csak az egyik aspektus, amihez a nagyköveti funkció is társul.” (Miguel Mendonca és Barbara Lamb: Találkozás a hibridekkel. Robert Frost Fullington).

Exopolitika - A kormányzás azon művészete vagy tudománya, ami a földönkívüli jelenségek és lények felé való politikai kapcsolat nyitását végzi. Célja egy békés, kooperatív kapcsolattartás a nem emberi intelligenciákkal. (Lásd: dr. Alfred Lambremont Webre: Exopolitika, politika, kormányzás és törvény az univerzumban. Webre amerikai író, ügyvéd, futurista és békeaktivista.)

Alfred Lambremont Webre

Alfred Lambremont Webre a Yale Egyetem jogi karán szerzett nemzetközi jogi diplomát, és Fulbright ösztöndíjasként vett részt Uruguay nemzetközi gazdasági integrációjában. Alfred általános tanácsadó volt a New York-i Környezetvédelmi Igazgatóságnál, futurista a Stanford Kutatóintézetben (ahol 1977-ben a Fehér Ház Carter-féle földönkívüli kommunikációs kutatócsoportjának vezetője volt), valamint bírója volt a Kuala Lumpur-i Háborús Bűnök Törvényszékének. Ő alapította a www.exopolitics.com vezető exopolitikai hírportált, valamint az Exopolitics TV-csatornát. Értelmes földönkívüli- és lélekcivilizációk empirikus adatainak vizsgálatával egy új hipotézist állított fel az intelligenciák működőképes ökológiájának létezésére az omniverzum dimenzióiban. (Az omniverzum - Az Exopolitika nemzetközi bestsellere! Transzdimenzionális intelligencia, időutazás, a túlvilági élet és a Mars titkos kolóniái. [Angyali Menedék Kiadó 2016.] http://aquarianradio.com/2013/12/29/alfred-lambremont-webre/#sthash. RJLuQZXW.dpuf)

Részlet Mary Rodwell „Az Új Ember” című könyvéből

OSZD MEG másokkal is!

ezotéria spirituális


Megtekintések száma: 54564





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet