A kvantumfizika szerint nem is élünk, mert valójában nincs halál, sem pedig élet!

2023. július 15., szombat
A kvantumvilág megdöbbentő bizonyítékai.

Vajon van élet a halál után? Mi lesz velünk, ha meghalunk? Hová kerül a test, és anyaggá válik-e, vagy megmaradt végtelen energiának?

Ma még rengeteg a kérdés ezekkel kapcsolatban, de ahogy a kvantumfizika rejtelmei egyre feltárulnak, úgy válik mindene egyre furcsábbá.

Egyes tudósok úgy vélik, hogy egy új kutatás során bizonyítékot találtak a túlvilági élet létezésére, méghozzá a kvantumfizika segítségével. Ugyanis az eredmények azt sugallják, hogy valójában a halál csak egy illúzió.

Valójában nem létezik, akárcsak élet sem. Mindkettő egy fogalom, ami csak egy illúzió.

A híres kettős rés kísérlet során a résen átküldött részecske néha részecskekén, máskor hullámként viselkedik, aszerint, hogy éppen megvan-e figyelve vagy sem. Olyan, mintha a részecske TUDNÁ, hogy figyeljük. Ez pedig minden általunk ismert törvénynek ellentmond.

Egy másik világ, egy új dimenzió, vagy párhuzamos valóság létére is utalhat.

Valójában tehát a sejtés szerint a halál csak egy illúzió, nem is létezik, és az élet sem, a szó szoros értelmében. Ugyanis mi is bár élőnek hatunk, valójában csak élettelen kémiai folyamatokból összeállt biológiai lények vagyunk.

A tudatunk töltötte meg "szellemmel" a testet, és ezt a testet el is hagyjuk halálunkkor, és ilyenkor kerülünk át egy másik dimenzióba.

Tehát nem meghalunk, csak levetjük a jelenlegi földi gúnyánkat.

A lélek ugyanis egy örök energia, ami mindig is ott lesz az univerzumban, és nem vész el, csak átalakul más formába.

A klasszikus értelemben vett halál tehát nincs is. A halál valójában egy hosszú, kozmikus és spirituális utazás kezdete lesz majd különböző idősíkokon, és dimenziókon át.

Ez alátámasztja egyrészt a reinkarnációs elméletet is, másrészt egyes kvantumfizikai jelenségek hátterét, és értelmét is.

Olyan ez az egész, mint amikor még magzatként anyánk hasában voltunk, és féltünk attól, ami odakint van. Nem tudtuk, hogy mi lesz velünk. Vajon kint mi van? Maga Isten? A mennyország? Ki akarunk-e lépni egyáltalán az anyaméhből? Hiszen lehet a halál vár ránk, mert a kis világunknak, amiben addig léteztünk, vége.

Aztán fény gyúl, és lassan az ember megszületik. Újjászületik... A haláltól tehát nem kell félni. Az csak egy másik kapu lesz egy új "életbe".

OSZD MEG másokkal is!

paranormál tudomány kvantumfizika


Megtekintések száma: 158215

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet