A kvantumfizika szerint valójában nincs is olyan hogy halál és a lélek örökké él

2023. február 18., szombat




A kvantumfizika legújabb állítása szerint a halál csak egy átalakulási folyamata az anyagnak.

A kvantumfizika már nagyon régóta pedzegeti azt, hogy a halál csak egy illúzió, erről már több ízben is írtunk.

Eszerint a halál nem létezik, hanem csak egy illúzió, mivel se nem élünk, se nem vagyunk meghalva, akárcsak Schrödinger macskája abban a bizonyos kísérletben.

Akik nem ismernék a kísérletet:

A Schrödinger macskája egy gondolatkísérlet, amely Erwin Schrödinger Nobel-díjas osztrák fizikus nevéhez fűződik.

A tudós ezzel a kísérlettel kívánta szemléltetni a mikrovilágban uralkodó törvények hétköznapi szemlélet számára meghökkentő idegenszerűségét, azt, hogy a részecskék egyidejűleg több helyen, különféle állapotokban lehetnek.

A gondolatkísérlet arra az abszurditásra mutat rá, hogy a macska élő vagy holt állapota attól függ, hogy megfigyeli-e valaki ezt az állapotot.

Most az állítás ennél is továbblépet, és a kvantumfizika azt mondja, hogy a halál egy körforgási folyamat része, amit az anyagi világban és mérni, érzékelni lehet.

Egy biológiai test halála és lebomlása egy dolog. De ilyenkor végtelen energia szabadul ki, ez az energia pedig az emberi lélek, mely visszatalál a kozmoszba. Ha mindehhez hozzávesszük a multiverzumok létét, akkor valóban egyszerre élünk, és halottak vagyunk.

Ez a két létállapot ugyanis csak két eltérő formája a léleknek. A mikor a hús börtönébe zárva veszünk fel egy alakot, azt nevezzük itt a Földön élőnek.

Mégis rettentően fél mindenki a haláltól, amikor végre megszabadul lelkünk ettől a béklyótól, és újra szabad lesz.

De hogyan lehetséges élni és halottnak lenni egyszerre? Ha léteznek multiverzumok – amit a kvantumfizika nem cáfol, éppen ellenkezőleg – akkor elképzelhető, hogy míg az egyik világban létezünk, a másikban már rég halottak vagyunk.

Schrödinger macskája is több különböző univerzumban több különböző állapotban létezhet.

A halál után a lélek egy energiaként szabadul fel, és átalakulhat egyfajta plazma állapotba, ami a végtelen űrön át képes keringeni, vagy más dimenziókon keresztülhaladni.

Hogy mi lesz ezzel az energiával, arról csak sejtéseink vannak.

Egyesek szerint a lélekenergia dönthet úgy, hogy visszaszáll a Földre, és újra kiválik a kozmikus hálózatból, hogy materalizálódjon emberi testben, ezt nevezzük reinkarnációnak.

De dönthet úgy is, hogy örökké eggyé olvad a világot átjáró kozmosz energiájával, ami az örök „létezést” örök életet jelentheti egy értelmezés szerint.

Ha így tekintünk a kozmoszra, akkor nem tévedtek az ősi kultúrák, és valóban az égben van „Isten”, és a mennyország, ahová minden élő, és élettelen tart.

OSZD MEG másokkal is!

paranormál túlvilág ezotéria spirituális reinkarnáció kvantumfizika


Megtekintések száma: 189322





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet