A Lacerta-fájlok szerint egy hüllőszerű idegen civilizáció él a Földön

2023. november 19., vasárnap




Egy nem emberi lénnyel folytatott beszélgetés megdöbbentő részletei, és néhány dokumentum, melynek soha nem szabadott volna léteznie...

A sokak által vitatott, nagyon megdöbbentő Lacerta-interjú volt az első, és talán azóta is az egyetlen olyan történelmi jelentőségű interjú, melynek két szereplője, az interjúztató, és az interjú alanya más-más fajokból került ki.

Az első földönkívülivel készített anyagként járta be a világot az az átirat, mely állítólag a néhány évtizede hangfelvételen is rögzített interjú szöveges kivonata.

Ebben egy hüllőszerű, reptoid lénnyel beszélgetett egy bizonyos Ole K. Az interjúra kétszer is lehetősége nyílt, egy titkos helyen, melyet csak Lacertának neveztek el.

A beszélgetés egy részének kivonata később kikerült a netre és a publikum számára, azonban az interjú jó része titkosítottá vált, és hét lakat alatt őrzik azóta is, valamelyik másik ufó-akta aljára süllyesztve.

Egyes belső forrásokra hivatkozva elmondták volt NSA dolgozók, hogy valóban létezhet egy Lacerta-file, vagyis egyfajta dosszié, mely minden anyagot és információt tartalmaz az ominózus interjú sorozattal kapcsolatban.

Ebből a dossziéból további részletek derülnek ki arról, amit a hüllőszerű lény mondott el a riporternek.

A Föld belsejében egy rejtett, reptoid jellegű civilizáció él.

Évezredek óta jelen vannak, és csak ritkán jönnek felszínre. Nem kívánnak az emberrel kapcsolatba lépni, tőlünk teljes mértékben függetlenítették magukat. A belsőm Föld saját Nappal rendelkezik, ami forog, így téve meleggé a bolygót, és így tartva lendületben azt.

Hatalmas rejtett óceánokkal és légkörrel is rendelkezik. Előbbinek a jeleit sikerült is napjainkra kimutatni, a szakértők szerint ugyanis több komoly tudományos jel utal arra, hogy van a Föld köpenyében ez ősi óceán elrejtve.

A jelentések szerint, melyekről soha nem szivárogtak ki fényképek, csak azok beszámolóiból tudjuk, akik olvasták, az derül ki, hogy a NASA próbált többször is kapcsolatba lépni a belső Földben élő világgal.

Az ismeretes mindenki számára, mivel többször szóltak róla a hírek a tudományos berkekben, hogy időnként egyes rádióteleszkópok a Föld belsejiből, a talaj alól kiszűrődő rádiójel foszlányokat észleltek.

Eleinte visszaverődő jeleknek gondolták, de amikor heteken keresztül figyelték kifejezetten a Föld mélyén, megdöbbentő dolgokat rögzítettek.

Mesterséges jeleket, olyan üzeneteket, melyek bár értelmezhetetlenek voltak a számunkra, mégis biztos volt, hogy nem a természet erői, sem valamiféle geológiai folyamat állította elő.

A NASA már több alkalommal olyan dolgokat is látott a Föld köpenyének struktúrájában, ami nem magyarázható geológiai folyamatokkal megint csak. Így felmerült a kérdés: vajon a Lacerta-interjúban elhangzó információk tényleg megbízhatóak?

Valóban egy reptoid, azaz hűllőkhöz hasonló humanoid idegen faj él a Földünk belsejében?

Ősi, szanszkrit iratok, és a Biblia is említést tesz egy bizonyos civilizációra.

Szerintük a Földet tőlük örököltük, amikor ez a rejtélyes és ismeretlen civilizáció a Föld belsejébe költözött, egyfajta önkéntes számüzetésbe.

Egy napon majd visszatérnek majd a felszínre, hogy elvegyék mindazt, ami egykoron az övék volt?

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés elveszett civilizáció belső föld reptiliánok idegen civilizáció reptoidok


Megtekintések száma: 272919





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet