A lapos Föld elmélet hívei tovább mennek: nincsenek hegyek és erdők!

2017. május 31., szerda




Bizarr, sokak szerint nyakatekert teóriával indokolják a dolgot. Újabb agymenés, vagy van valami kis valóságmorzsa a dolgok mögött? Mindenki döntse el maga!

A lapos Föld elmélet hívei már korábban is sokak szívébe lopták be magukat azzal, hogy megdöbbentő, már-már az őrület határát súroló kijelentéseket tettek a közelmúltban a Földdel kapcsolatban.

A lapos Föld elmélete kimondja, hogy a Föld lapos, olyan, mint egy hatalmas korong, aminek a széléhez érve lelógathatnánk a lábunkat a világvége sötét űrjébe.

Egy másik elképzelés szerint a lapos Föld széleit soha nem érhetjük el, mert egyfajta láthatatlan falba ütköznénk, vagy csak egyszerűen egy ponton túl már végtelen hosszúságúvá nyúlna a tér annak érekében, hogy visszaforduljunk.

most úgy tűnik, egy még gyomorforgatóbb teóriával álltak elő, mely már inkább illik a vicc kategóriájába, ám ők mégis halálosan komolyan gondolják.

Méghozzá azt mondják, hogy az erdők, melyeket ma ismerünk, valójában nem is erdők, hanem egyfajta imitációi, illúziói az erdőknek, melyek egykoron valóban behálózták a bolygónkat.

Az ősi múltban egy globális kataklizma söpört végig a bolygón, mely a Föld élővilágát és flóráját 99%-ban kiirtotta. Az elmélet igazán megdöbbentő része itt jön képbe. Ugyanis a lapos Föld hívei szerint nincs olyan, hogy hegy.

A hatalmas hegyek valójában több millió évvel ezelőtti erdőségek fatörzseinek megkövesedett maradványai. Igen. tehát még egyszer: a hegyek valójában gigantikus ősi erdők maradványai.

Egyes hegyeken valóban olyan jeleket látni, mintha fatörzsek lehettek volna egykoron - alapozza meg magát a bizarr elmélet.

Mindazonáltal a geológusok nagy része teljesen nevetségesnek tartja a feltételezést, azt nem vetik el, hogy az ősi időkben gigantikus méretűre nőttek meg a fák és a növények is. 

Sőt, ami azt illeti, egyes valódi kutatások eredményeiből arra lehet következtetni, hogy fa méretű, hatalmas gombák uralhatták az ősi Földbolygót a kezdeti időszakban.

Hogy a Föld valóban lapos-e? Ezek után mindenki gondolkodjon el saját maga, hogy miben hisz.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség bizarr lapos föld


Megtekintések száma: 134697





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet