A legbizarrabb röntgenképek

2015. szeptember 1., kedd




Spongyabob a gyomorban, fejbe fúródott lándzsa, méhben felejtett sebészeti olló? Összeválogattuk a világ legbizarrabb röntgenképeit. A borzongás garantált.

1. Spongyabob

Egy Szaúd Arábiában élő csecsemő egyben lenyelt egy spongyabob figurát. Szerencsére a gyermeknek nem lett baja, az orvosok sikeresen kioperálták belőle a nem oda való tárgyat.

spongya-bob-rontgenkep

2. Olló a hasban

Egy Franciaországban élő nő, Anne hasában megdöbbentő dolgot találtak 2011-ben az orvosok. Egy komplett sebészeti ollót. A nő hasi fájdalmakra panaszkodott egy műtétje után, ekkora készítettek röntgen felvételt az ominózus területről. Kiderült, hogy az orvosok felejtették benne az ollót. Egy rutin műtét során sikeresen eltávolították az eszközt.

ollo-a-hasban-rontgen

3. Lándzsa a koponyába fúródva

Egy közel 16 centiméteres lándzsahegy fúródott Emerson de Oliveira Abreu fejébe Brazíliában. A beleset egy mélytengeri halvadászat közben történt. Csodával határos módon Abreu életben maradt. Miután kioperálták a lándzsát koponyájából, Abreu megesküdött hogy nem megy többet halászni a mélybe.

landzsa-a-fejben-rontgenkep

4. Elemek és rugó

Ezek a röntgen képek a Raleigh városkában található Central Prison börtön egyik lakójának gyomráról készültek 2006-ban. A rab elemeket, ágyrugót és csavarokat is nyelt.

elemek-rontgenkep

5. Darts játék a torokban

Egy 15 éves fiú darts lövedéket nyelt, mely a torkába akadt, fúródott. A fiút súlyos állapotban szállították a kórházba, de végül sikerült megmenteni az életét.

darts-rontgenkep

6. Lövedék a fejben

Egy 14.5 milliméteres éles lőszer fúródott egy Afgán katonának a fejébe. Egy Amerikai katonaorvos operálta ki a veszélyes tárgyat a férfi koponyájából.

loszer-a-fejben-rontgenkep

7. Kés az arcban

Ez a hátborzongató fotó egy kínai tinédzserről készült,  akinek egy hatalmas kés állt az arcába. Ren Hanzhi épp almát hámozott, amikor is megbotlott, majd a földre zuhant késsel a kezében.Csodával határos módon a fiú agya nem sérült, és komplikációktól mentesen sikerült eltávolítani a kést a fiú arcából.

kes-az-arcban-rontgenkep

hihetetlen emberi test bizarr


Megtekintések száma: 16629





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet