​A legjobb a megfázásra, és mindenki konyhájában ott van: 36 óra és kutya bajod sem lesz!

2020. szeptember 24., csütörtök
Hatását már több ízben bizonyították az orvosok is. 1924-ben, Dr. S. Volney Cheney pedig megfigyelte, hogy megfázás ellen is hatásosnak bizonyult.

A szódabikarbónát már évszázadokkal ezelőtt is használták gyógyításokra és takarítási célokra. Olcsó, biztonságos és egyszerűen alkalmazható, számos betegség és egészségügyi bajok gyógyírekén szolgál.

1924-ben, Dr. S. Volney Cheney kiadott egy könyvet, az Arm & Hammer szódabikarbóna Medical használata” címmel, amelyben az influenzával kapcsolatos észrevételeit rögzítette.

Megfigyelte, hogy azok az emberek, akik rendszeresen fogyasztottak szódabikarbónát egészségesebben éltek, és szervezetük a legtöbb megbetegedésnek képes volt ellenállni. Könyvében továbbá arról számolt be, hogy 36 órán belül enyhíthetőek a megfázás és influenza tünetei.

Az általános tudományos adatok azt igazolják, hogy a szódabikarbóna belsőleg alkalmazva segít fenntartani a pH egyensúlyt a vérben. Lúgosító hatással van a szervezetre, amely segít megelőzni a legtöbb betegséget.

Bár az alábbi kúrának több száz ezer ember a támogatója, tudományosan még egy orvostudományi ág sem ismerte el. (A dr. állítása szerint azért, mert így jelentősen visszaesne a gyógyszerek iránti kereslet!)

Hogyan zajlik pontosan a kúra?

Ha az alábbiakat követed, akkor rövid idő alatt “kiránthatod magad” a megfázásból.

1. nap:

1/2 teáskanál szódabikarbónát hígítsunk 1 dl vízzel,és ezt fogyasszuk napi 6 alkalommal, körülbelül 2 órás időközönként.

2. nap:

1/2 teáskanál szódabikarbónát hígítsunk 1 dl vízzel, és ezt fogyasszuk napi 4 alkalommal.

3. nap:

1/2 teáskanál szódabikarbónát hígítsunk 1 dl vízzel,és ezt fogyasszuk reggel és este.

A 3 nap eltelte után minden nap igyunk a fenti mennyiségnek és aránynak megfelelően szódabikarbónás vizet, amit minden reggel éhgyomorra fogyasszunk el.

Hidd el, érezni fogod a változást!


Megtekintések száma: 18067

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet