A lengyel piramis, amiről senki sem beszél?

2018. február 8., csütörtök
Az egyiptomi piramisoknál és régebbi lehet, ez pedig zavart kel a mainstream régészet világában.

Évekkel ezelőtt egy olyan felfedezést tettek Lengyelországban, ami megváltoztatta a történelmet, csak még nem tudjuk.

Ugyanis a kutatásról alig esett szó, és a kezdeti információk után mélyen elhallgatták az egészet.

Mégpedig azért, mert nem illett bele a mainstream régészet és az emberiség eddig megalkotott történelmének a világképébe.

Az ilyen régészeti leleteket pedig ellentmondásként nem lehet feloldani, ezért megpróbálják elnyomni...

A történet még évekkel ezelőttre vezethető vissza, amikor is a talaj átvilágítása során mélyen a talajba temetett őri piramis nyomaira bukkantak. A komplexum még az egyiptomi piramisoknál is régebbi lehet.

Egy megalitikus komplexumra bukkantak Lengyelországban egy rutin átvilágítás során. 

Ősi kőből készült struktúrák jeleit vélték fölfedezni a földfelszín alatt, melyet valószínűleg egy 5000 évvel ezelőtt ott élő civilizáció alkotott.

A kövek háromszög alakúak, és körülöttük több elszórt apróbb darabka helyezkedik el kör alakban. Úgy nézhetnek ki, mint az egyiptomi piramisok.

Nagy a valószínűsége, hogy sokkal régebbi eredettel rendelkezik, mint az egyiptomi piramisok, vagyis tulajdonképpen ez a kő komplexum tekinthető az ottani piramisok ősének.

Úgy gondolják, hogy a régen itt élő törzsek vénjeinek nyughelye lehetett, egy olyan szent hely, melyet tisztelt az itt élő civilizáció.

Ezek az ősi sírok lehetnek egyrészt a legrégebbi hasonló sírok, másrészt a legnagyobbak, és legjobban fennmaradtak is egész Európában.

Az adatokból az derült ki, hogy 18 sírt találtak a föld alatt. 3 dimenziós modellt alkottak a földben heverő piramisról, hogy még pontosabb képet kapjanak róla.

Valójában nem teljesen piramisról volt szó, hanem egyfajta kőkomplexumról, ami a piramisok elődjének is tekinthető.

Azonban a modernkori régészet képviselői hallani sem akartak a dologról, mint ahogyan a boszniai piramisokat sem ismerik el túl sokan.

Szerintük ugyanis az egyiptomi civilizáció által épített megalitikus kezdemények  - amikor ott is a piramisokat előzték meg - voltak az emberi civilizáció legelső masszív építményei.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek történelem egyiptom piramisok tiltott régészet


Megtekintések száma: 136133

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet