A levegőben teleportáló repülőgépet vett filmre egy biztonsági kamera?

2017. augusztus 30., szerda




Ezen a biztonsági kamera felvételen valami olyasmi tűnik fel, amit talán még soha nem vettek filmre, vagy csak nagyon kevésszer. Egy utasszállító repülőgép a felszállást követően nem sokkal ugyanis fogja magát, és egy fényvillanás keretében kámforrá válik.

Ezt a szó szoros értelmében kell érteni.

Fogja magát, és tényleg eltűnik. A jelenségre nem találtak magyarázatot. Nem lehet tudni, hogy pontosan hol és mikor készült as felvétel, így a pontos járatszám sem ismert.

Ellenben rengeteg különféle elmélet látott napvilágot arról, hogy mit is látnia felvételen. Egyesek szerint egy valódi teleportáció ment végbe, míg mások szerint ez nem más, mint egy időutazás.

Megint mások trükkfelvételre gyanakodnak, azonban a szakemberek megvizsgáltáka felvételt, és ennek nem találták külső nyomait.

Bár az eset szempontjából a legelső videó a legfontosabb, a videó több videóról is értekezik, melyeken olyan, mintha időutazás, vagy teleportáció lenne tetten érhető.

Vajon ezen jelenségek kapcsolatban lehetnek a párhuzamos dimenziókkal és idősíkokkal? A szóban forgó emberek, tárgyak, gépek hová tűnnek, és hol bukkannak újra fel?

A jelenség körül rengeteg a megválaszolatlan kérdés, az azonban biztos, hogy egyre többször észlelnek az emberek hasonló anomáliákat szeret a világban.

OSZD MEG másokkal is!

paranormál bizarr időutazás teleportáció megmagyraázhatatlan


Megtekintések száma: 57741





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet