A magas dózisú C-vitamin: tényleg gyógyítja a rákot, és hosszú életet biztosít: a gyógyszeripar hallgat róla

2019. július 17., szerda




És az óriási áttörés az, hogy 24 órán belül kiirtotta az összes rákos sejtet az állatkísérletek során az állatok szervezetében!

Régóta hallani különféle laikus, de szakmai körökben is arról, hogy Amerikában, és egyes külföldi országokban már évtizedek óta gyógyítanak különféle betegségeket intravénásan beadott, magas dózisú C-vitaminnal.

Ugyanakkor rengeteg szkeptikus írást olvasni arról, hogy ez az egész csak egy nagy átverés, és valójában bár vannak jótékony hatásai, tudományosan nem igazolt az ereje.

Mi az igazság tehát a magas dózisú C-vitaminokkal kapcsolatban? Már a kétezres évek előtt is sejtették az orvosok, hogy a C-vitamin nagyobb mennyiségben sem káros, legfeljebb elenyésző mellékhatásokat produkál, és rengeteg kedvező hatása van.

Közbenjárásával ugyanis a rákos sejtek osztódási folyamata is lassítható, vagy akár meg is állítható. Egy néhány évtizede végzett kísérletsorozatban intravénásan adtak be C-vitamint rákbetegeknek, akik közül többen is felgyógyultak.

A C-vitamin hatékonyan semmisítette meg a rákos sejteket, miközben az egészséges sejteket érintetlenül hagyta. Ezt a legfrissebb kutatások is igazolni látszanak.

Ugyanakkor az orvosok felhívják rá a figyelmet, hogy ma a C-vitamin kúra még nem egyenlő a biztosan hatékony kezeléssel, de kiegészítő kezelésként remekül alkalmazható. Mint kezelés ez is olyan, mint bármilyen más kezelés: nem mindenkinél, nem mindenre, és nem minden stádiumban használ.

Többek között a híres fotós, Szipál Márton is több évtizeden át kapott nagyon magas dózisban intravénásan C-vitamint. Ez meg is látszott rajta, hiszen 90 éves korában is olyan fiatalos lendületű személy volt, amin mindenki el volt képedve, aki vele valaha együtt dolgozott.

De nem ő az egyetlen remek példa arra, hogy a C-vitamin milyen csodákat tud tenni a szervezettel. Többen beszámoltak már arról, hogy sokkal fiatalabbnak, energikusabbnak érzik magukat.

Ha a daganat elpusztító hatása még nem is igazolt napjainkban - talán mert nem mindenki érdeke? Ki tudja - a fiatalító hatására már vannak igazolt tudományos kísérletek, melyek alátámasztják ezt a kedvező hatást.

Vagyis a sejtek fiatalítás, és a szervezet sokkal fittebben tartása már nagyon is a C-vitamin számlájára írható.

Egyes világ életükben vegetáriánus életmódot folytató embereknél is megfigyelhető, hogy általánosságban véve tűnnek fiatalabbnak mindenevő társaiknál, sokan ezt is a kimagasló C-vitamin bevitelnek tulajdonítják.

A jövőben még biztosan hallani fogunk forradalmi C-vitamin kezelésekről, és bár ezeket mindig érdemes lesz fenntartással kezelni, nem szabad elfelejteni, hogy egy napon talán tudományosan is igazolttá válik a C-vitamin rákkal szembeni hatékonysága.

OSZD MEG másokkal is!

egészség rák rákkutatás rákgyógyszer egészség megelőzés


Megtekintések száma: 130851





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet