A magas kakaótartalmú csokoládé a világ legerősebb természetes szívgyógyszere!

2018. december 8., szombat




Megdöbbentő dolgok derültek ki, melyek megerősítik korábbi népgyógyászatban tapasztalt hatásait.

A fekete csokoládé, amiben nagyon magas a kakaó bab tartalom, nagyon jótékony hatású a szervezetre, ezt nemrég állapították meg a kutatók.

Rendkívüli mértékben növeli a szívelégtelenség miatt kezelt betegek ereinek rugalmasságát. Az amerikai kutatás kitért több más dologra is, és először sikerült bizonyítani a csokoládé kedvező hatását klinikai tesztek és laboratóriumi körülmények között is.

A szívelégtelenség gyógyszeres javítására több hatásos gyógyszert sikerült kifejleszteni, de a kezelés eredményének további javítására még mindig szükség volna.

Erre lehet megoldás a csokoládé.

A csokoládénak ugyanis annyira jelentős a hatása, hogy gyakorlatilag a legerősebb szívgyógyszerekkel vetekszik.

Az évszázadok óta alkalmazott, erős és nagymennyiségű kakaóból készült csokoládékkal végzett klinikai vizsgálatok ugyanis egyértelműen felveszik a versenyt a dollármilliárdokból kifejlesztett mesterséges pirulákkal.

És ez még mindig nem minden: kiderült, hogy hatásosan csökkenti a vérnyomást. Svéd szakorvosok azt is kimutatták, hogy ritkábban kapnak szélütést azok a nők, akik szeretik a csokoládét.

Az étcsokoládé kifejezetten rugalmassá teszi az ereket a kutatók megfigyelései szerint, mivel a nitrogén-monoxid kiválasztás növekedése miatt fokozza az ütőerek tágulékonyságát.

Kedvező az a hatása is, hogy az összetapadó készségét csökkentette.

Ezek óriási eredmények, melyek hamarosan rengeteg ezzel kapcsolatos betegségben óriási előrelépést fognak jelenteni, és a csokoládét felhasználhatják bizonyos kezelésekben, mint gyógyító erejű hatóanyagot.

Azt viszont nem szabad elfelejtenünk, hogy mindezt a természet tette lehetővé, és a természetes gyógymódok hívei már több száz éve szajkózzák, hogy mire képes a csokoládé.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány egészség orvostudomány természetes gyógymódok


Megtekintések száma: 87524





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet