A magyar mint ősi nyelv szépsége - Kötelező tudás Kiss Dénestől

2018. december 5., szerda
Ez az, amit minden magyarnak érdemes lenne tudnia a nyelvével és a történelmével kapcsolatban...

Ezt az első videót egy nagyon kedves gimnazista lány ismerősöm küldte nekem, amit azért szeretnék most kihangsúlyozni, mert egyáltalán nem igaz az, hogy a mai fiatalokat nem érdekli semmi, nem foglalkoznak értelmes dolgokkal. 

Hál'istennek van közöttük nagyon sok értékes, az újdonságokra egyre nyitottabb, kreatívan gondolkodó, érdeklődő személyiség, akik egyre inkább többre vágynak a közoktatás eleve szelektált (szűrt) és a legenyhébben szólva is manipulált (sokszor meghamisított) információinál.

A téma: A MAGYAR NYELV, melyről a hivatalos verzió az oktatásunkban még mindig a finn-ugor blabala, amiről már rengeteg modern, de főleg MAGYAR gondolkodású kutató bebizonyította, hogy nem igaz vagy csak részben.

A világ igazi nyelvészei között nyílt titok, hogy a magyar nyelv egyike (ha nem az egyetlen) létező nyelv a ma élő nyelvek közül, mely az ősi civilizációk leszármazottja...

És mindazt a tudást, mindazt az energiát, kifejezési lehetőségeket tartalmazza, amit Biblia előtti időkből az emberiség magával hozott.

Mit mondanak fiatalok, akik a magyar nyelvet kezdték el tanulni:OSZD MEG másokkal is!


Megtekintések száma: 30977

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet