A Magyarországra is érkező szaharai por valójában chemtrail por?

2018. július 4., szerda




Bizarr beszámolók, videók és képek bizonyítják, hogy mágnesezhető, vagyis gémet is tartalmaz. Mi állhat a dolog mögött? A lakosság globális mérgezése?

Nemrég a neten elkezdtek sorra felbukkanni olyan beszámolók, melyekből az rajzolódik ki, hogy az idén kora tavasszal Európát, és így hazánkat is elérő sivatagi - pontosabban szaharai - por valójában nem is por.

Legalábbis nem olyan értelemben, ahogyan a mainstream média állította róla...

Kiderült ugyanis, hogy az eső és párakicsapódás által a felszínre, a tereptárgyakra és az autókra került vöröses por mágnesezhető.

Vagyis nagyobb mennyiségű fém található benne: állítják.

Rengeteg kép, egy olasz videó, és sok ehhez hasonló bizonyíték gyűlt össze. Az emberek ezzel egy időben bizarr rosszulléteket, fáradékonyságot tapasztaltak az érintett területeken.

Ez pedig szintén azt a gyanút erősítette sokakban, hogy valami zajlika  fejünk felett.

A kormányzatok nem mondanak el valamit? Tényleg globális szinten zajlik már az úgynevezett chemtrailezés, azaz légi vegyi permetezés?

Ez megmagyarázná azt, miért egyre több a légúti és egyéb megbetegedés.

Egyúttal arra is magyarázatul szolgálna, hogy ez a Szaharából érkezett állítólagos sivatagi homok miért reagál a mágnes hatására...

A szkeptikusok azt állítják, hogy bizonyos körülmények között mágnesezhetővé válhat a por, amit aztán a különféle áramlatok a felső légkörben tovább tudnak szállítani.

Az ilyen port a vasoxid vörösre színezi.

Azonban ilyen mennyiségben még nem figyeltek meg. Egyelőre senki sem vizsgálta be, de megérne az egész egy laborvizsgálatot, ha valaki tett el a porból és szennyeződésből.

Szerinted mi lehet a magyarázat?

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés bizarr haarp chemtrail időjárás manipuláció


Megtekintések száma: 36534





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet