A magyarság előszórt ősi testvérnépei: az egész világon megfordultunk?

2023. február 13., hétfő




A kultúráinkban föllelhető nagyon gyanúsan közeli, vagy teljes mértékű megegyezéseknek oly magas a számuk, hogy itt magyarázatul csak a közös tőről származás jöhet szóba.

Tagadhatatlan kapcsolat, és ezt már számos konkrét bizonyíték is alátámasztotta.

Az indiánok, a sumerok, és sok más ősi nép egyetlen tőről fakadhatott.

Vagy legalábbis kapcsolatban állhattak, érintkezhettek egy adott történelmi pillanatban azzal az ősi civilizációval, melyet a magyarság ősének is tekintenek

Ez az őscivilizáció volt mindennek a kezdete...

Európai és Amerikai tudósok egy véleményen vannak, hogy az északi és déli részből álló, de a Panama csatorna elkészültéig gyalogosan is átjárható Amerika bizonyos területein (mint például a Maya-föld Mexikóban vagy az Inka-föld Peruban és Ecuadorban) minden általunk ismert ősi - mezopotámiai, egyiptomi, kínai, zsidó, görög és egyéb - kultúrák elõtt ezer évekkel már más magas kultúrájú népek éltek.

Az Amazonas őserdeiben olyan fehér indián törzsek élnek, amelyeket még alig tudtak megközelíteni, így sok meglepetést tartogat számunkra ez a terület.

Móricz az Ecuadori ősrengetegben, az ottani indiánok segítségével felfedezett egy hatalmas barlang rendszert.

Aranylemezekre vésett, rovásos könyvtárat, szobrokat, kulturális emlékeket talált itt.

A tudósok már jó néhány hasonló jellegű barlangot tártak fel, például a Rio Grande del Norte, a Rio Selado és a Rio Mancos kanyonjainak tufa- és homokkő falaiban.

Minden arra utal, hogy a rovásírás, mely főleg a magyarokhoz köthető, a legősibb írás a Földön.

Régebbi bárminél, és a sumerok írása is csak egy alternatív, butított és torzult változata ennek az írásnak és elfeledett nyelvnek.

Svájcban, Wallis-i Val d'Anniviers völgyben 10 falu van, melybe hunok leszármazottai laknak. Baszkok, etruszkok, írek, welshiek, nepáliak, indiaiak, kazakok, indiánok, ujgurok, mongolok, skótok, kurdok, afgánok és sok egyéb ősmagyar törzs a rokonaink.

Ez szintén annak az ékes bizonyítéka, hogy a magyarság mindenfelé elszórta magvait.

Ott van említésnek még a boszniai Nap piramis, mely az egyiptomi piramisoknál is régebbi.

Sokak szerint az alatt található alagutakban talált egyik homokkő rovásírásos jeleket mutat: ha ez igaz, akkor akár 34 ezer éves is lehet az írásunk, azaz az emberiség előtti időkbe nyúlhat vissza.

Ez pedig még ijesztőbb kérdéseket vet fel a múltunkkal kapcsolatban.

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: Magyarokvagyunk.com

érdekes magyarország magyarsag történelem


Megtekintések száma: 89377





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet