A maják kapcsolata az ősi istenekkel, az égből érkezett idegenekkel kötött szövetség

2016. július 20., szerda
Vajon a maja civilizáció rejtélyes eltűnése tényleg az idegenekkel magyarázható? A maják, kapcsolatban álltak az égi "emberekkel" és mindent, amit elértek a történelem folyamán, az ő segítségükkel tették? Maja leletek tucatjai árulkodnak az egykoron  a maják és az idegenek között megkötött szövetségről. A maja és az idegen civilizációk nyomában.

Rejtélyes maja civilizáció

A maják szinte biztosak voltak abban, és tudták, hogy majd egy napon az istenek újra vissza fognak térni. Azok az istenek, akik ősi tudással ruházták fel őket, és az emberiséget, és akiknek oly sok mindent köszönhetnek.

A maja civilizációval kapcsolatban az is érdekes, hogy elektromos áram, és egyéb technológiai áttörés nélkül volt képes felvirágozni, és hatalmas birodalommá nőni.

Valamilyen rejtélyes oknál fogva a dzsungelben alakították ki civilizációjukat, ahol vékony a talaj, így nem megfelelő a termőföld minősége.

Akkoriban minden  maja városban helyet kapott egy sportpálya, ahol egy égi eredetű játékot játszottak, de a régészeknek nem sikerült megfejteniük, hogy ez pontosan mit is jelent.

maja-civilizacio

Egy kőből, vagy fából, vagy egyéb anyagból készült gyűrűn kellett átdobniuk egy labdát.

Úgy vélték, hogy ezek a nap és a bolygók együttállásait jelképezik. Így habár technológiailag nem voltak különösebben fejhettek, fejlett volt ellenben nyelvezetük és mitológiájuk valamint mérhetetlenül nagy csillagászati ismeretekkel rendelkeztek.

Ősi leletek, melyek bizonyítják az ősi idegenek létezését

A maja kultúrában és a régi maja leleteken számos olyan utalást találni, melyek egyértelműen bizonyítják azt, hogy valaha valóban kapcsolatban volt ez a civilizáció egy sokkal felsőbbrendű fajjal.

maja-leletek-ufo

A fenti képek szintén maja leletek láthatóak. Ugye nem csak mi hisszük, hogy kísértetiesen hasonlítanak egy idegen csészealjra? Lehetnének edények, kivezető nyílásokkal, azonban ez nem volt jellemző a majákra, ráadásul ezen csészealjak különböző nagyságúak és alakúak voltak.

De akkor miről mintázták őket, és mit is akartak velük ábrázolni? Még rejtélyesebb a csészealjak mellett talált kőfigura, mely egy lény ábrázolása, de a régészeknek egyetlen földi állatfajt sem sikerült felismerniük benne…

guatemala-ko-fej

A Guatemalában talált kőfej noha nem jellemző stílusban a majákra, mégis elsősorban hozzájuk kötik. Ha jobban megnézzük a kőfejet, akkor láthatjuk, hogy sokkal inkább idegen az arc, mint emberi. Ami szintén árulkodó jel, hogy az arc az ég felé néz, mintha visszatekintene eredetére.

Sokak szerint a hírhedt marsi arc a Guatemalában található arc mása, melyet a Marson élő civilizáció épített abban az időben, amikor a Földit is.

guatemala-maja-ko-fej

A kőfej szintén azt bizonyítja, hogy a maják nem magukról, és nem is a környező népekről mintázták a fejet, hanem az őket látogató, velük szövetséget kötő idegen telepesekről.

A maják látták, hogy az idegenek hatalmas űrhajókon, és egyénileg vezethető kisebb járműveken képesek a levegőben közlekedni.  Ezeket a szerkezeteket is megörökítették különféle műalkotásokban, a maguk ábrázolásmódjával.

maja-egyiptomi-idegen-lelet

Az egyik híres maja kőfaragás egy űrhajót, pontosabban egy ember – vagy idegen – irányította rakétát ábrázol. De ami szintén nagyon érdekes, az az, hogy az Egyiptomban felbukkanó ábrázolások egy része kísértetesen hasonlít a maja ábrázolásokra.

Mintha a maják és az egyiptomiak pontosan ugyanazokat a szerkezeteket látták volna az ősi időkben.

Az sem elhanyagolható tény, hogy a dogonok valamilyen rejtélyes oknál fogva tisztában voltak azzal, hogy hol van a Sirius rendszer. nagyon jól tudták – kérdés, hogy honnan – hogy a Siriusnak van egy társcsillaga.

Az eset különlegessége az, hogy a társcsillag létezését a nyugati csillagászok csak a 19. század közepén kezdték sejteni, részletesen pedig csak az 1920-as években írták le, lefényképezni pedig az 1970-es években sikerült.

dogon-falrajzok

Bizonyos értelemben tehát nem túlzás azt állítani, hogy nagyobb, összetettebb csillagászati tudással rendelkeztek, mint napjainkban a SETI vagy a NASA.

A maja civilizáció rejtélyes eltűnése

A maja civilizáció hanyatlására számtalan magyarázatot ismer ma a tudomány, azonban egyik sem kielégítő. Egyesek szárazsággal, mások természeti katasztrófák sorozatával magyarázzák az egykor virágzó kultúra teljes bukását.

Akadnak olyanok is, akik szerint háborúk vetettek véget a maja birodalomnak, azonban nyomtalan eltűnésüket egyik tényező sem magyarázza meg.

Az ősi idegenek elméletében hívők szerint a maják nem véletlenül tűntek el, ahogy: nyomtalanul. Szerintük a maják nem pusztultak ki, nem olvadtak be más népekbe, hanem a csillagok közé távoztak az égiekkel.

Rengeteg különféle naptárat készítettek, tehát óriási jelentőséggel bírt számukra az idő, és az időszakok. Mintha csak vártak volna valamire. Vártak arra, hogy az ősi idegenek újra visszatérjenek, és magukkal vigyék a virágzó maja kultúra minden tagját.


Megtekintések száma: 27141

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet