A majomember mítosz végig hazugság volt, akárcsak az evolúció?

2018. február 28., szerda




Az emberiség sötét múltja borzalmas titkokat takarhat...

A tudósok egyre nagyobb csoportja áll fel, és kezd kijelenteni olyan dolgokat, amit megdönthetik azt az elfogadott elméletet, amit ma az iskolásokkal tanítanak, és tanítottak az emberiségnek egészen idáig.

Szerintük ugyanis egyetlen igazán fontos lelet sincs a tudomány birtokában arra vonatkozóan, hogy a majomember teória igazolható legyen azáltal.

Egyesek még ennél is tovább mennek, és azt mondják, hogy az evolúció pártiak egyszerűen "legyártják" és belemagyarázzák az elmélet igazolásához szükséges leleteket.

Ha ez így van, akkor a történelmet gyakorlatilag meghamisították, és ez az egyik legnagyobb bűne az emberiségnek és a tudománynak.

Egy jól ismert orvos és amatőr paleoantropológus, Charles Dawson állt elő a felfedezéssel 1912-ben, hogy egy állkapcsot és egy agykoponya-töredéket talált Piltdownban,

Angliában. Bár az állkapocs inkább majoméhoz hasonlított, a fogak és a koponya olyanok voltak, mint egy emberé. Ez volt sokáig a múzeumokban felprezentálva, mint az emberi evolúció legerősebb bizonyítéka.

Azonban egy későbbi vizsgálat kimutatta, hogy a lelet állkapcsa nem tartalmazott fluort, ami azt jelenti, hogy nem lehetett idősebb néhány évnél a megtalálásakor...

A koponyáról pedig az derült ki, hogy mindössze néhány ezer éves lehetett. Mindemellett kiderült, hogy a fogak egy orángután fogai lehettek.

Így az evolúciós kapocs, a legősibb és legnagyobb bizonyíték kérdésessé vált. Ilyen, és ehhez hasonló történelemhamisítások azóta is tucatjával buktak ki, és mivel összegezve nem találtak még mindig minden hitelt kielégítő valós leletet az ember és a majom közti kapocsról, joggal vetődik fel a kérdés: létezett-e egyáltalán.

Piltdowni ember, nebraskai ember, Ota Benga.

Ezek a botrányos események mind azt bizonyítják, hogy az evolucionista tudósok nem haboznak felhasználni bármilyen módszert, hogy az elméletüket bizonyítsák.

Ota Benga neve a saját nyelvén azt jelenti, jó barát. Felesége és két gyereke volt. Láncra verve, ketrecben szállították az USA-ba, ahol az evolucionista tudósok a majmok között állították ki őt a St. Louis-i Világkiállításon, mint „az emberhez legközelebbi átmeneti alakot”. - írja a rejtelyekszigete.com

A nebraskai ember leletének esetében orvos szakértőknek sikerült bebizonyítaniuk, hogy egy disznófogról van szó, emberi fogak helyett.

Pedig az evolúció párti tudósok szerint ez a fog állítólag ötvözte az ember és a majom fogának jellemzőit.

Ezek után felvetődhet bennünk: az egész múltunk egy hazugság volt? Mi van, ha az ember eredete valami teljesen mással magyarázható?

Amit talán már tudnak is, de nem illik bele a már kialakult „világképbe”, amit próbálnak belénk sujkolni…

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek evolúció tiltott régészet


Megtekintések száma: 70037





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet