A Mars egyes részei ma is lakhatók? Egy elveszett civilizáció nyomai a vörös bolygón

2023. július 9., vasárnap




Létezhet egy eddig fel nem fedezett ősi civilizáció, melyet a NASA bizonyos okokból minden áron megpróbál elleplezni. Talán azért, mert több köze van az emberiség múltjához, mint hinnénk?

A Mars mindig is birizgálta az emberiség fantáziáját. Mintha folyamatosan odavágyódott volna annak ellenére, hogy ember még nem tette le – legalábbis hivatalosan – a lábát a vörös bolygóra.

A NASA számtalan titokzatos képet közölt már le a bolygó felszínéről, melyeken olyan dolgok láthatók, melyeknek nem kellene ott lenniük.

Ezen felvételek némelyikén hatalmas fák, sűrű növényzet, vagy épp hatalmas, átlátszó vizű tavak láthatók, őrtornyokkal a partokon. Ősi városromok, hatalmas piramisok, és néhai utcák párhuzamos hálózata.

Valamikor régen a Mars egyértelműen lakott volt, csak ezt a NASA nem hajlandó elismerni.

Rendre kimontírozzák újabban a felvételeken, amiken látható valami, hogy ne kelljen többé magyarázkodni.

Erről több NASA alkalmazott is beszámolt. Elmondásuk szerint az volt a feladatuk, hogy a publikumnak „nem való” képeket retusálják, amit pedig nem lehet, azt azonnal semmisítsék meg.

Sokan kérdezik, hogyha ennyien benne vannak, miért nem szivárogtat valaki. Hát épp ez az! Szivárogtatnak, de azokat az embereket elhiteltelenítik, hogy bolondoknak tűnjenek.

Az emberekben elültették azt a képet, hogy a Mars teljesen élettelen. Nincs rajta semmi, sem oxigén, sem légkör, sem semmi, csak por és sivatag. Holott a roverek egyes képein KÉK égbolttal látható a Mars, vagyis oxigén van a légkörben.

Egyesek egyenesen azt állítják, hogy a Mars légköre talán lélegezhető is. Találtak már ősi facsonkot is a Marson, megkövesedve. Mindemellett víz nyomait, és olyan üledékes kőzeteket, melyek csak az óceánok alján keletkeznek.

De ami a legmegdöbbentőbb: azok az apró maradványok, melyek feltehetően több millió éves kagylók maradványai, hasonlóképen a Földön található maradványokhoz.

Nagyon sokan felvetették már, hogy azért vannak piramisok és városok a Marson, és ezek azért hasonlítanak az Egyiptomi építészethez, mert az emberiség a Marsról származik. Ez lehet az oka a NASA titkolózásának is.

Ha ugyanis kiderülne, hogy a civilizáció, és az egész bolygó lakossága a Marson fejődött ki, nem csak az evolúciós elmélet került volna veszélybe, hanem egy komplett tudományág.

Mindent újra kellene gondolni, és ez túl nagy "rumlit" hagyna maga után a tudományos társadalomban.

Az elmélet bár bizarr, nem lehetetlen. Napjainkban is találnak időnként a Marsból származó kőzetet, mely annak idején a bolygónkba csapódott.

A Marsot ugyanis egy óriási ütközés érhette – mások szerint atomháború – melynek során kőzetanyag jutott ki az űrbe, és vette felénk az irányt. Az elmélet szerint így „fertőződött” meg a Föld élettel.

A titok tehát nem derülhet ki. A NASA ugyanakkor tudja, hogy örökkön-örökké nem hazudhat, ezért az elmúlt években lassan elkezdte csepegtetni az információkat.

Kérdés, hogy mikor vallják be a teljes igazságot.

OSZD MEG másokkal is!

mars összeesküvés élet a marson marsi civilizáció


Megtekintések száma: 107650





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet