A Mars elfeledett városai: ősi civilizáció nyomait hallgat el a NASA?

2023. december 1., péntek




A Mars-titok egészen az ókori Egyiptomig vezethet vissza!

Egyiptom ókori civilizációja feltűnően sokat foglalkozott annak idején a csillagászattal. Senki sem tudja megmondani, hogyan tettek szert annyira összetett és pontos kozmológiai tudásra, mint amivel rendelkeznek.

Az ősi tudást talán évezredek alatt kaparták össze,d e ez sem magyarázza azt, hogyan voltak képesek olyan csillagokat ábrázolni, galaxisokat felrajzolni, amiket csak a 19. századot követően fedeztek fel a csillagászok.

A paleoasztronautikai elmélet szerint az egész mögött egy földönkívüli kapcsolat állt. Egyiptom ugyanis a marsi civilizációval lehetett kapcsolatban.

A The Wall Street Journal, Amerika közismerten konzervatív gazdasági és üzleti napilapjának 1985. január 31-i száma annak idején felvetetett azta teóriát, ogy auz egyiptomi civilizáció a Marsról származhatott.

Ez szerintük ugyanis megmagyarázta a kozmológiai tudást, és azt, hogy miért voltak annyira az akkori világtól nagyban eltérő temetkezési szokásai.

Külön érdekes, hogy a Marson talált piramisok és geológiai felszíni formációk jó része sokkal régebben keletkezett, mint az egyiptomi piramisok, ami szintén arra utalhat hogy bárkik, vagy bármik is éltek a Vörös bolygón, azok jóval előbb létrehozták ezeket a négyszögletű monoliteket.

Ezek a képződmények egymillió évvel ezelőtt hasonló célokat szolgálhattak, mint a stonehenge-i kövek: az egyik piramis közelében állva látható, hogyan kell föl a Nap az Arc fölött. 

A Marson találtak már olyan domborművekre, szobrokra és egyéb alakzatokra hasonlító formációkat, amik már akkor is kísértetiesen hasonlítottak a Földön található, főleg egyiptomi alkotásokra.

Egyesek még azt is felvetették, hogy a marsi arc nem más, mint a Gízában található Szfinx arca.

Chris McKay, a NASA kaliforniai Mountain View-i Ames Kutatóközpontjának biológusa volt, azt állította, hogy a NASA meg van győződve arról, hogy volt élet a Marson, és ez egy fejlett civilizáció otthona volt.

Azonban amíg ezt nem tudják kézzel foghatóan bebizonyítani, titkolják a világ elől.

Van egy másik, még bizarrabb felvetés, miszerint az egyiptomiaknak lehetett olyan magasan fejlett technológiájuk, hogy ők mentek el a Marsra, és hagyták hátra nyomaikat a vörös bolygón.

Akárhogy is: a Marson számntalan derékszögű tárgy, piramis és fal található, amiket nem a természet formált, mivel a természet nem dolgozik derékszögekkel.

Így ott lappang a kérdés a marsi rejtéllyel kapcsolatban: ki vagy mi hozta ezeket létre, ha nem a természet...

OSZD MEG másokkal is!

rejtélyek mars nasa összeesküvés egyiptom piramisok retjély marsi civilizáció


Megtekintések száma: 259936





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet