A Marsól származó csillaggyermek azt állítja, hogy hozzánk hasonló emberek élnek a vörös bolygón!

2017. március 20., hétfő




Boris Kipriyanovich szerint az ember rendelkezik az örök élet képességével is.

Az 1996 januárjában született fiú már többször is szerepelt a médiában, mivel csodabogárnak tartották már egészen fiatalkora óta egyedülálló képességei miatt.

Alig egy éves korában a szülei szerint már képes volt az újságok elolvasására anélkül, hogy megtanította volna bárki olvasni.

Nem csak az olvasásban, de a beszédben is feltűnően gyorsan fejlődött, sokkal gyorsabban, mint társai. Sőt, a memóriája is bámulatosan jó volt, rengeteg versenyszerűen sakkozó profit le tudott volna pipálni.

Boris Kipriyanovich később azt állította, hogy a Marsról származik, de nem ő az egyetlen. Elmondása szerint rengeteg hozzá, és hozzánk hasonló ember él a Marson.

Rengeteg olyan dolgot tanult meg a fiatal évei alatt, amiről fogalmas sem lehetett volna. Fizikai ismeretei olyan szinten voltak, meg egy középiskolásnak, mindössze pár évesen.

Kamaszkorára pedig már ősi ismeretlen civilizációkról beszélt, és arról, hogy az emberiség múltjával kapcsolatban a modern tudomány és a történelem teljesen félresiklott.

Azt állította, hogy az embereknek nem az igazat mondják el, és tanítják meg, hanem egy fals, hamisított történelmet. A Mars és a Föld mindig is kapcsolatban állt egymással, akárcsak az egyiptomi civilizáció az idegenekkel, akik a Marson éltek, és valójában ugyanúgy emberek voltak, mint mi.

Ugyanúgy piramisokat emeltek, arcokat hoztak létre, mint a Földi emberek, és ma is ott élnek, mély, földalatti üregekben felépített erődítményekben.

Amikor a Mars atmoszférája elszállt, ezek az emberek, azaz ősi humanoidok a barlangokban találtak menedéket, azóta csak ritkán mutatkoznak.

A fiú szerint egy hatalmas nukleáris katasztrófa okozhatta a Mars pusztulását, és annyira átalakult a légkör, hogy a még ma is ott élő maroknyi humanoid csoport a Földünk légkörétől elszokott, és csak szén-dioxiddal erősen dúsított levegőt tudnak csak belélegezni.

Érdekes meglátásai, és mérhetetlenül nagy tudása miatt Borist indigógyermeknek gondolták, és gondolják ma is az emberek.

Boris azt is elmondta, hogy az emberekben megvan a tudás, és a képesség arra, hogy örökké éljenek. Ezt minden egyes egyed a magáénak tudhatja, de a tudatalattiját nem tudja felszabadítani kellőképpen ahhoz, hogy ezt megtegye.

A marsiak képesek erre ezért ők gyakorlatilag örökké élnek, és léteznek olyan humanoidok, akik már több száz évesek.

Természetesen felvetődök a fiú hihetetlen története kapcsán, hogy az egészet csak kitalálta, azonban azt állítja, hogy hamarosan, úgy 2030 körül - ekkora tehető az első emberes Mars misszió - ki fog derülni az igazság, és az emberiség látni fogja, hogy mindaz, amit mondott, igaz volt.

rejtély rejtélyek idegen összeesküvés idegen civilizáció


Megtekintések száma: 85037





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet