A média rémuralma az emberi tudatok milliói felett: avagy hogy folyik a harc nap, mint nap a figyelmedért!

2017. július 16., vasárnap




A média képes belőled minden emberséget kitörölni, és újraprogramozni a tudatod, irányítani a vágyaidat? Bennfentesek mesélnek a médiagépezet borzalmas működéséről.

Tudtad, hogy a média bármit el tudna adni neked, amit el akarna? Nem azért, mert olyan jól rá tudnak beszélni.

Sokkal alattomosabb módszereket alkalmaznak. Konkrétan a tudat manipulációját. A TE tudatodat is nap mint nap manipulálja a globális médiagépezet.

Elhitetik veled, hogy szükséged van bizonyos dolgokra. Státusszimbólumokká avanzsálnak egyes termékeket, életstílusokkal kötik össze őket.

Manapság a legtöbb reklám kifejezetten az érzelmekre hajt. Olyan életérzéseket közvetítenek, melyekkel az ember könnyen azonosul. Gondoljunk csak a kólákat bemutató reklámokra. Már messze nem a kóláról, mint termékről szólnak, hanem a hozzájuk kapcsolódó közösségről, és az érzésről, amit a kóla ivása nyújt.

Minden reklám egy személyes megváltást nyújt, vagy ajánl fel az egyénnek.

Ha ugyanis megveszed a terméked, akkor megváltod vele önmagad. Ha csak egy picit is, de boldogabbnak fogod magad érezni tőle, és úgy fogod érezni, hogy vettél ma is a személyes Jézus Krisztusból.

Ahogyan az úrvacsorán Jézus vérét, mint bort itták, és megtörték a kenyeret, ma úgy vásárolunk mohón, nyughatatlanul, mert megváltást keresünk bennük. Megváltást, hogy az életünk tökéletes, vagy tökéletes lehetne.

Ugyanis a reklámok egyik nagy trükkje az, hogy MINDIG, és MINDEN ESETBEN képesek kiváltani benned azt az érzést, hogy nem tökéletes az, amid van.

Az életed lehetne jobb, főleg ha megveszed azt az autót, vagy veszel egy csomaggal abból az új chipsből.

Míg régen a megváltást, és a bűnbocsánat cédulákat árulta az agyház pénzért, ma a termékek töltik be ugyanezt a szerepet a modern ember életében, ily módon bizonyos értelemben az ateisták is folyamatosan meg akarják váltani magukat.

Az elégedetlen ember örökké csak vásárolni akar. Ezzel bekerül az ördögi spirálba. Minél többet költ, annál kevesebbje marad. Elhalmozza magát különféle javakkal, mégis üres marad az élete, és erre reflektálhat mindig egy éppen aktuálisan friss reklám.

A reklám ugyanis mindig megoldást nyújt. A kísértés sem múlik el addig, míg szembe nem nézünk a kísértés tárgyával.

Az emberek tudatának mosása már évtizedek óta zajlik. Gyakorlatilag újraprogramozzák az agyunkat. Ők plántálják belénk a vágyakat, és azt, hogy mivel, és mikor legyünk elégedettek.

Ilyen tekintetben pedig lényegében az életünket befolyásolják, és az ő általuk diktált médiaritmusra táncol a fél világ, mintha agyhalott zombihorda lenne.

Nem véletlen, hogy arra nevelnek, hogy az információt ne kérdőjelezzük meg, és egyre inkább készen várjuk el. Nem szeretik, ha túl sokat gondolkodunk, ha agyalunk valamin.

Ezzel ugyanis eljuthatunk oda, hogy megkérdőjelezzük a rendszert, azt pedig ők nem szeretnék.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség média háttérhatalom reklámok


Megtekintések száma: 289252





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet