A megetetett társadalom: a dokumentumfilm, ami lerántja a leplet az elmúlt 50 év élelmiszeripar hazugságairól...

2019. szeptember 4., szerda




A farmergazdaságok helyett manapság ipari méretekben folyik a mezőgazdasági termelés, és a pénzhajhászás háttérbe szorította az élelmiszerbiztonságot és a fogyasztók egészségét.

Miközben a földeken génkezelt terményeket termesztenek, az állatokat is antibiotikumokkal tömik. A film készítői szerint mindez szorosan összefügg a lakosság elhízásával, a különféle betegségek terjedésével, és a környezetszennyezéssel.

A Monsanto, amely az USÁ-ban a legnagyobb élelmiszeripari cég, és amely eredetileg vegyipari cég volt, amely aztán a hadsereg és a titkosszolgálatok jelentős beszállítójává is vált.

A pénzuralmi magántőkéseket a VATIKÁN mögött álló tulajdonosokat szolgál.

Ami előtt térden csúszik az Egyesült Államok mindenkori kormánya és annak titkosszolgálatai, valamint a hadiipari monstrumok.

A Monsanto választásokat pénzel, politikusokat és tőkéseket emel ki és zúz a porba. A világ legnagyobb médiáit fizeti le a hallgatásért, és a félretájékoztatásért is felelős.

A Monsanto magyarországi telephelyei megtalálhatók Budapesten éppen úgy, mint Nyíregyházán, Kecskeméten, Szolnokon, Nagyigmándon, valamint Farmos, és Szatymaz településeken:

http://www.monsanto.com/global/hu/rol...

Ez a megavállalat 1901-es megalapítása óta folyamatosan világuralomra és soha nem látott monopóliumra tör a világ élelmiszerpiacán, kezdve a természetes genetikai állomány biotechnológiai módosításától, a világ élelmezését biztosító termények magvainak kisajátításán és különösen gyilkos mérgek, toxikus növényvédő szereik ráerőltetésén át a termelőkre, egészen a kistermelő farmerek világviszonylatban történő ellehetetlenítéséig.

Ez a vállalat BŰNÖS tevékenységet folytat, a nevéhez fűződik megannyi különösen káros vegyianyag, mint a DDT, az “agent orange”, az aszpartám és más bizonyítottan rákot, azonnali megbetegedést, maradandó károsodást vagy éppen halált okozó kemikália, növényvédő, műtrágya, élelmezési adalékanyag, tartósítószer stb. kifejlesztése, forgalmazása és gigantikus mértékű szennyezés szisztematikus végrehajtása.

Ez a vállalat a genetikai módosítás “élharcosa”, a génpiszkált termények és élelmiszerek első számú előállítója, forgalmazója.

Ez a cég elhallgatja a GMO-növényekre vonatkozó kutatások eredményeit, manipulatív propagandát folytat, hogy minél nagyobb profitot zsebeljen be, politikusokat vásárol meg, kartelleket alakít ki, úgy működik, mint egy globális maffia.

Ez a cég a bolygónk, a természet, az emberiség, az egészséges élethez fűződő emberi jog megátalkodott ellensége, és nem mellesleg a teremtő Atyánk ellensége is!

OSZD MEG másokkal is!

egészség életmódf


Megtekintések száma: 117114





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet