A megtévesztő igazság az Aqua Tube-ról: károsabb, mint azt bárki gondolta volna!

2018. október 11., csütörtök




Az egész egy szemfényvesztés! Amit okoz az felfoghatatlan! Szakemberek is felszólaltak!

Szinte mindenki tudja, hogy mi az az Aqua Tube. Egyes országokban már több éve bevezetett technológiáról van szó, de már itthon is ismerik az emberek és használják.

Ez az a különleges wc papír guriga, ami csodálatos módon képes azonnal lebomlani egy pohár vízben...

Vagyis a kényelem jegyében nem kell többé félretenni, külön szemetesbe gyűjteni: beledobhatjuk a wc-be, és le lehet húzni, nem kell félni, hogy eldugítja.

Azt állítják, hogy biológiailag lebomlik...

Mindenki odavan érte, de sokan azért átlátnak a szitán, és régóta érezték, hogy túl szép, hogy igaz legyen.

Igaznak igaz, de olyan dolgok állnak az Aqua Tube mögött, amik megismerése után mindenki elgondolkodik azon, hogy használja-e a jövőben.

Az Aqua Tube ugyanis azért ennyire különleges, mert speciálisan épül fel. A legnagyobb gond az vele, hogy az egész egy nagy parasztvakítás, mert nem ösztönöz a környezetvédelemre, és egy szemérmetlen illúziót fest eléd..

Ne dőlj be, még véletlenül sem természetes anyagoktól, legalábbis egy része.

Megnyugtató, de ha már van ez a csoda, környezeti szempontból nem volna üdvösebb, ha simán csak újrapapírból készülne - mint minden bizonnyal a hagyományos guriga is?

Nem bánjuk, legyen a forrás csak 5%-ban ellenőrzött újrapapírforrás (bármit jelentsen ez), jobbnak tűnik, mintha mondjuk egy 100%-ban ellenőrzött erdőben kivágott fából csinálnák. Nem? Vagy netán arra apellálnak, hogy összetévesztjük az “újrahasznosíthatót” az “újrahasznosítottal”

Ez a wc papír guriga igazi zavaros és ihatatlan koktéllá változtatja a pohár vizet, amiben elkavarják - állítja számos szakember.

Arról nem beszélve, hogy ezeket lehúzva bejutnak a szennyvíz rendszerbe, végső soron pedig kijutnak a természetbe, mérhetetlen károkat okozva az élővilágban.

Az apró, nanoméretűre lebomló részecskék, amik alkotják, a víz hatására szabadulnak ki belőle.

Mindenbe belekerülnek, beleragadnak, irritációt, súlyos gyulladásokat okozva a vízi élőlények szervezetében, de egyes laborkísérletek bizonyították.

A marketing szöveg is zseniális sokak szerint:

“Az SCA statisztikái szerint egyébiránt a hagyományos üres WC-papír-gurigákat az emberek többsége csak a normál szemetesbe dobja, és nem gyűjti szelektíven, így a kényelem mellett a környezettudatosság volt az új találmány megalkotásának elsődleges célja.”

Tehát hogy ha eddig nem szelektált valaki, akkor most majd még könnyebben nem szelektál...

Ezért kétszer is gondold meg a használatát.

Nem akarunk lebeszélni róla, mert mindenki maga dönti el, hogy mit használ. Ahhoz viszont mindenkinek joga van, hogy tudja a teljes igazságot, és értse, hogy az előnyei mellett milyen károkat okoz.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes egészség életmód


Megtekintések száma: 35737





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet