A melanéz törzsek genetikai állományának egyharmada ismeretlen eredetű

2017. március 14., kedd




Egy idegen faj leszármazottai, vagy ősi hibridek?

Genetikai rejtély

A melanéz népcsoporttörzsei igen rejtélyes népség. Viszonylag elszigetelten élnek a társadalomtól, és a modern világtól - legalábbis a modern világ tekintetében - és egy rendkívül sötét titkot őriznek.

Ez a titok méghozzá bennük rejlik. Saját testükben, genetikai kódjukban. Ugyanis a tudósok évekkel ezelőtt olyan megdöbbentő dolgot fedeztek fel velük kapcsolatban, mely az emberiség történelmére is hatással lehet.

Ha mindez megerősítést nyer, és tudományosan is megtalálják a kulcsát a dolognak, akkor a történelemkönyvek alapos átdolgozásra szorulnak majd. Főleg az ember kialakulásáról szóló résznél...

Arról van szó, hogy a melanéz emberek DNS-e olyan szekvenciákat tartalmaz, melyek eredete ismeretlen. A génállomány közel egyharmada ilyen, és a Földön ma még nem azonosították azt a fajt, melynek genetikai kódja még csak hasonlítana is erre az egyharmadnyi részre.

Vagyis senki sem tudja mi lehet ez. Nem hasonlít egyetlen Földi élőlény szekvenciájára sem. Mintha földönkívüli eredetű lenne. Legalábbis ez is egy felvetés, amivel meg lehet magyarázni azt, hogy miért származik egyharmad részben egy ismeretlen élőlénytől a melanéz népesség.

Egy eddig ismeretlen faj

Az eset, és a szenzációs felfedezés igen látványosan zavarba hozta az antropológusokat, és a régészeket is, de a genetikusok is csak vakarták a fejüket.

Megszületett ugyan egy elképzelés arról, hogy esetleg a szintén igen rejtélyes gyenyiszovai ember lehetett a titokzatos szekvencia eredeti gazdája, azonban erre a későbbi vizsgálatok alkalmával nem találtak bizonyítékot.

Ekkor vetődött fel, hogy létezhet egy olyan eddig fel nem fedezett "emberi faj" melynek még nem találták meg máshol a genetikai lenyomatát.

Vagyis ez a biológiai ujjlenyomat, melyet hátrahagyott, csak a melanéz emberek genetikai állományában található meg. Felvetődhet a kérdés: ha nem találtuk még meg a gazdáját, lehet, hogy nem is a Földön fejlődött ki, és élt?

Csillagemberek leszármazottai?

Az köztudott, hogy az emberi DNS körülbelül 1, 1-5%-a ismeretlen eredetű, ezzel rengeteget foglalkoznak is a tudósok, hogy megfejtsék, mi lehet az oka.

Ma már több elmélet is létezik arra vonatkozóan, hogy honnan származhat az ismeretlen egy százalék. Azonban a melanéz emberek DNS-ének ismeretlen harmada egy új faj közbenjárását feltételezi egyértelműen.

A melanéz legendákig visszanyúlva a kutatók tudnak olyan történetekről, melyekben az akkori melanéz törzsek állítólag istenekkel háltak, és gyakran megvendégelték őket, mikor lejöttek az égből.

Sokak szerint ez egy egyértelmű leírás arra, hogy ősi idegenek látogathatták a törzseket, és közösültek is velük, ily módon pedig létrejött a mai melanéz genetikai vonal.

Még ma sem egyértelmű hogy léteznek-e igazi gyenyiszovai ember leletek, ugyanis alig leltek fel olyan leleteket, melyek ezekre utalnának.

Arról nem beszélve, hogy a melanéz emberek DNS-ének 1%-a még a többi emberi csoport 1%-ától is jelentősen eltér.

Ez pedig komoly sejtést ad arra vonatkozóan, hogy a melanézek honnan is származnak pontosan...

rejtély rejtélyek ősi idegenek ősi tudás az emberiség történelme az emberiség teremtése


Megtekintések száma: 149375





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet