A mélység Krisztusa - az olasz Riviéra legszebb kegyhelye

2017. január 20., péntek
Az olasz Riviéra partjaitól nem messze, 17 méteres mélységben található a gyönyörű szobor, melyet egy olasz szobrász készített. A hely azóta valóságos zarándokhellyé vált.

Elképesztően szép, és hangulatos hely található az olasz Riviérán. A partoktól nem messze, 17 méter mélyen fekszik a mélység Krisztusa.

A szobor úgy áll ott a mélyben, mintha felfelé tekintve magasztalná az eget, miközben aprócska halak, és egyéb élőlények nyüzsögnek körülötte.

A hely valóságos kegyhellyé vált az évek során, noha a készítők soha nem gondolták, hogy ekkora hatása lesz, és ilyen népszerűségnek fog örvendeni.

Az ötlet eredeti gazdája egy búvár volt, akit Duilio Marcante-bnek hívtak. Volt neki egy szobrász barátja, Guido Galletti, akit megbízott egy zseniális szobor megalkotásával.

Miután beszerezték az ehhez szükséges engedélyeket, 1954 augusztusának végén, egész pontosan augusztus 22-én a mélybe helyezték a Riviéra partjainál azt a gigantikus Krisztus szobrot, melyet Key Duilio a fejében megálmodott.A 260 centi magas Jézus-szobor több évtized után is ott van, és alig ette az idő, varázslatos látványt nyújt.

Van abban valami hihetetlen odalenn, ahogy a hely magával ragadja az embert. A lenti videót kötelező megnézni. Majd meglátod, hogy miért.

Aki szereti a búvárkodást, akár saját maga is meglátogathatja ezt a hangulatos kegyhelyet, mely azóta a hely egyik fő nevezetessége is egyben.

Ha tetszett, OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség hihetetlen helyek gyönyörű helyek


Megtekintések száma: 98547

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet