A mennyország bizonyítéka: 7 napig volt kómában, mikor felébredt, döbbenetes dolgokról számolt be egy orvos!

2024. január 23., kedd




Egyre több eset bizonyítja, és a tudomány is talált rá bizonyítékokat. Hamarosan "átláthatunk" a túlvilágra? Agyban élő mikrobutulusok tárolják a tudatunkat kvantuminformáció formájában?

Van let a halál után. Ma már nem lehet nem elmenni amellett, hoygha tudomány kezében egyre több olyan dolog van, mely ezt támasztja alá.

nemrégiben mikrotubulusokat fedeztek fel az agyban. Ezek olyan struktúrák, melyek kvantuminformációkat tárolhatnak el az agyban.

Ez egy azért fantasztikus felfedezés, mert magyraázatot adhat arra, miért távozik 21 grammnyi "anyag" a halál pillanatában a tetsünkből. Ezt azzala 21 grammal szokták azonosítani, amit a lélek súlyának is hívnak. biológiailag egyelőre smemilyen más magyarázat nincs rá.

A mikrobutulusokról az agyban még alig tudunk valamint, de minden bizonnyal ott van eltárolva a tudat, és így az emberi létezés értelme, maga a lélek. A haldoklási folyamat során ezek a mikrotubulusok kezdenek szivárogni, és elszakadni a testünktől, hogy egy asztrális síkra lépjen a lélek.

Egyre több olyan ember él át halálközeli élményeket, és számol be róluk, akik a maguk szakterületén igen hiteles forrásnak tekinthetők.

Orvosok, szakemberek, agykutatók estek kómába, és visszatérve számoltak be döbbenetes dolgokról.

Nemrég egy orvos összesen 7 napig volt kómában, miközben élet és halál között lebegett.

Eben Alexander idegkutató szakorvos biztos volt abban, hogy a mennyországban járt, és elmesélte midnen tapasztalatát. Szerinte is lehetséges az az új elmélet, mely a mikrotubulusokkal kapcsolatos.

Gyógyulását orvosi csodának tartják, de az igazi csoda nem csupán erre korlátozódik. A kóma alatt dr. Alexander megjárta a túlvilágot, és találkozott egy angyalszerű lénnyel, aki bevezette a testentúli létezés legapróbb rejtelmeibe. Az orvos útja során az univerzum isteni forrásával is találkozott.

Dr. Alexander története nem a fantázia műve. Betegsége előtt képtelen volt természettudományos nézeteit összeegyeztetni az istenhittel, a lélekbe és a túlvilágba vetett hitével.

Ébredése óta azon orvosok közé tartozik, akik úgy gondolják, a teljes egészséget csak azáltal lehet elérni, ha tudatosul bennünk: Isten és a lélek létező dolgok, és a halál nem minden dolgok vége, csupán egy következő állomás kapuja.

Az agyban talált mikrotubulusok ügye az egész világnézetünket felforgathatja. Sem a tudósok, sem a hívők nem intézhetik el egyetlen kézlegyintéssel. 

OSZD MEG másokkal is!

paranormál hihetetlen túlvilág bizarr lélek suellemek


Megtekintések száma: 596049





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet