A mennyország kapuja nyílt meg a felhők felett? Furcsa légköri anomáliát filmeztek le

2017. február 22., szerda




Szingapúrban valami nagyon különös dolgot láttak az égen. Egy másik világba nyíló portál, vagy csak egy optikai jelenség?

Bernard Ong reggel, mikor csodaszép napra ébredt, nem gondolta volna, hogy valami nagyon furcsát fog felfedezni az égen. Egy olyan titokzatos jelenséget, amit nem csak ő lát, hanem sok szemtanú is.

Bár voltak, akik nem vetettek különösebb ügyet arra a szivárványszerű portálra, ami az égen nyílt, a legtöbben azért felfigyeltek rá.

Sokáig látható volt, és csak idővel tűnt el, szép fokozatosan. Senki sem tudja, pontosan mi lehetett, de úgy nézett ki, mintha a mennyek kapuját nyitották volna meg egy rövid időre.

"Csodálatos volt. Nem tudtuk, hogy mi lehet, de mesés volt, ahogyan az égre nézve szivárvánnyal szegélyezett kis kaput láttunk" - nyilatkozta az egyik szemtanú, aki sokáig kémlelte a jelenséget.

Bernard Ong, aki a felvételeket készítette, elmondása szerint soha ezelőtt nem látott még hasonló jelenséget, pedig időnkét szokta kémlelni hobbiból az eget.

Az ügy kapcsán több szakember is megnézte a jelenségről készített anyagot, de egyikük sem tudott konkrét magyarázattal szolgálni a látottakra.

Rengeteg vélemény ütközött az esettel kapcsolatban. Valaki ugyanis ufónak véli a dolgot, míg mások, a szkeptikusabb hangnemek egyszerű optikai csalódásnak, vagy valamiféle légköri anomáliának.

Bármi is volt, talán sosem tudjuk meg. Előfordulhat, hogy valóban egy térkapu volt, mely egy teljesen másik világba, egy másik dimenzióba nyílt.

De az is lehet, hogy csak egy légköri jelenség volt, melyet a nap fénye, és a lecsapódó pára okozott.

paranormál érdekes érdekesség vallás


Megtekintések száma: 54003





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet