"A migráns rendőrök olyanok, mint a disznó, még beszélni sem tudnak... - összeomlóban van a német társadalom és gazdaság!

2017. november 2., csütörtök




Botrányos kijelentések láttak napvilágot. A szomorú az, hogy IGAZA VAN!

Nemrég egy megdöbbentő audio felvétel került ki, szivárgott ki a médiába. Ezen egy Berlinben az egyik rendőrakadémián tanító oktató beszélt az igazságról.

Arról az igazságról, amiről a merkeli propaganda egyáltalán nem beszél, sőt, tagadja...

Azt mondta a migrációs hátterű rendőrtanoncokról:

"Ilyet még nem éltem meg. Az osztály úgy nézett ki, mint egy disznóól. A fele arab és török, pimaszok és ostobák, mint a disznók. Még értelmesen se tudják kifejezni magukat."

Jól látható tehát, hogy óriási a probléma.

Nem csak a jelenséggel általában, hanem azzal, ahogyan az ehhez hasonló híreket elnyomják a németországi médiában.

Arról van szó ugyanis, hogy a Merkelnek és a csókosainak az irányítása alatt álló média többnyire csak a jót és a szépet engedi írni a bevándorlókról.

Azonban a németek egy jó része elkezdett ébredezni, és egyre több független hírforrás számol be arról, hogy az a bizonyos integráció nem is sikerült olyan jól, és hogy gyakorlatilag teljesen értelmetlen.

A bevándorlók ugyanis nem tudnak, nem is akarnak beilleszkedni az európai társadalmakba.

Helyette saját, párhuzamos társadalmaikat építgetik, hogy egy napon ők legyenek a többen, és nagyobb szervezőképességük legyen, mint a helyi hatóságoknak.

Mindeközben brutális adatok derültek ki a németországi bevándorlásról...

Több mint 70 százalékkal emelkedtek a menedékkérők ellátásának költségei Németországban tavaly az egy évvel korábbihoz képest a szövetségi statisztikai hivatal adatai alapján.

A költségek annak ellenére nőttek robbanás szerűen, hogy az ellátásra jogosultak száma a 2015-ös 974 551-ről 728 239-re csökkent.

Több elemző is azt állítja, hogy a német társadalmi és gazdasági rendszer nem fogja elbírni azt, hogy olyan embereket "etetnek" és gondoznak, akik nem hálálják ezt meg, és semmilyen módon nem hoznak hasznot az államnak.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség bizarr európa politika bevándorlás merkel


Megtekintések száma: 38858





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet