A migránsok a tengerbe dobálják a gyerekeiket, ha nem veszik fel őket!

2017. szeptember 17., vasárnap
Az emberségünket használják ki ellenünk! Meddig hagyjuk még ezt?

Megrázó dolgokat mutat be a spanyol partiőrség videója.

Ezen a videón egyértelműen látszik az, amit már nem tagadhat le a liberális média, mely folyamatosan, a nap 24 órájában megpróbálja mosdatni a migránsokat.

A videóból azonnal kitűnik, hogy ezek a bevándorlók nem voltak, és soha nem is lesznek felelős és szerető szülők.

Arról van ugyanis szó, hogy saját gyerekűek élete árán próbálják az európaiakat az emberségükkel zsarolni. Szó szerint bármit megtesznek, hogy Európába jussanak.

Egy újfajta taktika az, hogy azzal fenyegetnek: a magukkal hozott babákat és kisgyerekeket a tengerbe dobják, ha nem viszik őket a szárazföldre. Erről az NTN24 tévé is tudósított, a parti őrségtől kapott információkra hivatkozva.

Erre képesek is, a jelentések szerint voltak olyan esetek, amikor ténylegesen bedobták a gyerekeiket a tengerbe. Milyen szülők lehetnek ezek? Már, ha lehet így hívni őket?

Ha ennyire görcsösen fontos, hogy a jólétbe, a mi Európánkba meneküljenek, és átjussanak a határainkon, miért nem vívják meg saját csatáikat odahaza?

Sokak szerint a helyzet tarthatatlan és felháborító. Az egész arról szól, hogy a migránsok kihasználják a keresztény és felebaráti szereteten alapuló gondolkodásunkat, hogy így jussanak be közénk.

A VIDEÓT IDE KATTINTVA TUDOD MEGNÉZNI!

A végén pedig majd azon kapjuk magunkat, hogy itt is olyan barbár törvények uralkodnak, mint a fejletlen keleten...

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség európa menekültek bevándorlás botrány felháborító


Megtekintések száma: 81844

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet