A migránsok háborúra készülnek Európa ellen? belső támadással dönthetik be az EU-t!

2017. október 24., kedd
Bizarr videó látott napvilágot, és terjedt el a médiában.

Hatalmas a baj, és a szomorú az, hogy mindez Európán belül zajlik, és ezt az EU vezetése - talán szándékosan - nem veszi észre.

A migránsok ugyanis meglehetősen furcsán viselkednek egy igazi menekülthöz képest.

Egész nap semmi dolguk csupán erősítenek az Olaszországban lévő bevándorlók, miközben az olasz kormány pénzzel, ingyen szállással és ingyen étkezéssel segíti őket.

Németországban és Svédországban több helyen megfigyeltek bevándorló csoportokat, akik fegyvertelen katonai kiképzést tartanak a többi migránsnak.

Sokak szerint már most háborúra készülnek Európa ellen. Ha ez valóban igaz, akkor ez a keleti világ egyik legnagyobb és egyben legaljasabb támadása a nyugat felé. Gyakorlatilag lefejezik a nyugatot, méghozzá úgy, hogy előbb belülről megbomlasztják.

Több forrás is megerősítette már korábban is, hogy érkeztek keletről és Afrikából olyan szállítmányok és konténerek, melyekben nem csak migránsok bújtak meg, hanem tele voltak fegyverekkel.

Ilyen roskadásig pakolt, több tonnás konténerekből ki tudja hánynak sikerült az EU határain belülre eljutnia.

Lényegében a migránsok felfegyverzése zajlik. Képzik őket fegyveresen, és fegyver nélkül is, hogyha majd eljön az idő, akkor be tudják dönteni az európai hatalmakat.

Óriási probléma az is, hogy nem tudja SENKI sem megmondani, megmondani, mennyi bevándorló van jelenleg az EU-ban.

Ebből pláne nem tudja senki megmondani, hogy ezek között mennyi képzett iszlám harcos lehet köztük.

Ráadásul a jelenleg is Európában élő muszlim és egyéb kisebbségi társadalmak is könnyen radikalizálódhatnak, és radikalizálódtak is az elmúlt években, hónapokban. Ezek az elemek nem akarnak integrálódni.

Egy potenciális belső hadsereg létrehozásán dolgozhatnak, amihez minden erejük és hatalmuk megvan az EU teljes bénultsága miatt...

A gazdag olajállamok sem véletlen nem fogadják a migránsokat. ugyanis így Európa felé áramolva az EU gyakorlatilag behívja az ő potenciális szavazóikat.

Vagyis ezek a bevándorlók idővel a muszlim pártokra fognak szavazni. Pénz lesz rá, szavazói bázis is, és igény is.

Vagyis politikai téren is be fog terjeszkedni Európába a gazdag keleti olajállamok keze, így a kelet minden fronton ellehetetlenítheti a nyugatot.

Amíg Európa belső háborúit vívja, és nem lesz változás, addig a migráns társadalmak egyre erősödnek, és növekedik az iszlám erő…

Ha így halad minden tovább, akkor másfél év múlva már arról fogunk beszélni, hány polgárháborús gócpont alakult ki Európában…

OSZD MEG másokkal is!

európa iszlám kataklizma bevándorlás háború polgárháború


Megtekintések száma: 53905

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet