A mindent látó szem már rég a világot figyeli? Az illuminátusok már évekkel ezelőtt felülkerekedhettek a nemzeteken?

2017. december 6., szerda




10 éve folyik a brutális végjáték az emberiség ellen...

Egyre többen vélik úgy, hogy az illuminátusok uralma már rég eljött, és valójában már több mint 10 éve felülkerekedtek az egész bolygón.

A kulcsjelentőségű államok és szuperhatalmak mögé fészkelték be magukat, beették ideológiájukat a felsővezetésbe, és mára a legbefolyásosabb emberek között szinte csak az ő embereik vannak.

Rejtett diktatúra folyik, mely során egy nyugodt erőként uralják a világot, anélkül, hogy ezt mi magunk, a sakkban tartottak észre vennék.

Több egyre nyilvánvalóbb jel utal arra, hogy az illuminátusok rémuralma már nem a jövő, hanem a jelen függvénye.

Globális megfigyelés zajlik mely során a Föld EGÉSZ LAKOSSÁGÁT meg tudják figyelni. Olyan szintű műholdas rendszer van az űrben kiépítve, hogy egy lény fingását is meghallanák, ha akarnák.

Ebből adódóan nemcsak nincs magánszféra, de bárkinek képesek megszüntetni az egzisztenciáját, ha veszélyt jelent a rendszerre nézve, mivel ezeken a megfigyelőrendszereken és a médián át könnyen befeketíthető.

Folyamatosan zajlik az egyén lezüllesztése tömeggé. Ha az egyéniséget egy masszává konvertálják, az emberek elfelejtenek gondolkodni, és elfogadják a tömeg akaratát. A tömeget pedig ilyen-olyan illúziókkal és médiahazugságokkal meg lehet vezetni.

Médiauralom zajlik szinte az egész Földön. Annak idején magát Hollywoodot de a zenei szakmát is becsatornázták, és különféle műalkotásokkal befolyásolják az emberek tudatát, gondolatait, érzéseit.

Mindemellett a másik fő cél és jel a családmodell szétrombolása, mely napjainkra sikeresen végbement számos nagy európai, és nyugati országban, ahol az emberek inkább karrieristákká váltak, sem minthogy családot alapítsanak.

Vallások megsemmisítése zajlik, mint kereszténységé. 

Az Európára szabadított iszlámmal akarják elnyomni a haldokló Rómát, hogy aztán később az iszlámot is semlegesítsék, és egy egységes világvallást hozzanak létre.

Félelemkeltés zajlik, nemzetközi szinteken. Elaljasodott hírekkel, különféle ellenségképek gyártásával foglalatoskodnak, hogy az emberek és a névtelen szürke massza a hatalomhoz meneküljön a biztonságáért könyörögve.

Mert így működött az ember, és az illuminátus árnyékhatalom mindig is tudta, hogyan hasson az emberi ösztönvilágra...

OSZD MEG másokkal is!

európa illuminátusok háttérhatalom globális világelit


Megtekintések száma: 131776





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet