A MIR űrállomásról titokban tüntettek el szuperérzékeny dokumentumokat az idegenekről?

2017. március 16., csütörtök




Állítólag idegenekre utaló bizonyítékokat gyűjtöttek, melyek sok mindent megváltoztattak volna.

A MIR űrállomás volt az első, és egyben leglegendásabb űrállomás az emberiség történelmében.

Hét hermetikus modulját külön állították pályára, és azokat az űrben állították össze. A legénység a Szojuz űrhajók, később – a közös programok idején, esetenként – amerikai űrrepülőgépek révén cserélődött.

Sokan nem tudják azonban, hogy rengeteg kutatást végeztek itt, és köztük voltak olyanok is, melyekről végül sohasem értesült a közvélemény, mert azokat túl bizarrnak, túl érzékeny felfedezésnek minősítették később.

Ezek a felfedezések és kutatási anyagok állítólag az idegenekkel voltak kapcsolatosak.

A MIR űrállomást 15 éves küldetés után 2001. március 23-án irányított manőverrel a Csendes-óceán déli része felett visszahozták a földi légkörbe, ahol megsemmisült. A Mir-korszak lezárultakor Oroszország polgári űrkutatási program nélkül maradt.

Ez azért lényeges, mert nagyon sokan gondolják úgy, hogy az oroszok valami páratlan dolgo felfedezésén álltak. A MIR űrállomással kapcsolatban amúgy is rengeteg elmélet, és összeesküvés elmélet létezett már akkoriban is, azonban megsemmisülése óta ezek újra szárnyra kaptak.

Többek között azon elmélet is, miszerint szuperérzékeny dokumentumokat csempésztek ki, melyet folyamatosan gyűjtöttek.

Rengeteg különféle az idegen életformákra, és azok létezésére kihegyezett titkos kutatások folytak a MIR falain belül. Erről sem Amerika, sem más nemzetek nem tudtak. Az oroszok az elsők akartak lenni, akik felfedezik, és valahogyan kapcsolatba lépnek az idegenekkel.

Éppen ezért a Földre időnként visszaküldendő anyagok, dokumentumok, minták közé sohasem tették be azokat a kényes kutatási eredményeket, melyek ezekkel voltak kapcsolatosak.

A hírek és különféle források szerint ezeket végül egy titkos, direkt erre a célra épített kapszulával juttatták vissza az orosz felségterületekre, egy ismeretlen helyszínre. Mások szerint ez az egész dokumentum mentőakció akkor zajlott le, amikor a MIR űrállomás újra belépett a Föld légkörébe, és megsemmisült.

Így tudták ugyanis az oroszok kicsempészni a világ tudta nélkül a jelentős mennyiségű kutatási anyagot, kijátszva minden rendszert.

Többször láttak idegen tárgyakat az ISS közelében is azóta...

Állítólag az amerikaiaknak is azért nem lehetett sokáig belépni a MIR fedélzetére annak idején, mert az oroszoknak előbb fel kellett a látogatásra készülniük, és minden gyanús anyagot, eszközt, és dolgot el kellett tüntetniük.

Az amerikaiak ugyanis hasonló kutatásokat végeztek, és a Holdon is jártak már, ezért lépéselőnyben voltak, de az oroszok meg voltak győződve arról, hogy nincsenek olyan információk birtokában az idegenekről, mint amilyennel ők rendelkeztek.

Hogy pontosan milyen kutatási anyag volt az, amit szupertitkosan, zárolva visszaküldtek a Földre, nem lehet tudni, erről is rengeteg legenda, és elmélet született. A legföldhözragadtabb elmélet szerint valójában kémtevékenységet végeztek az oroszok az űrállomás segítségével, és kutatási programnak volt álcázva.

Egy másik elképzelés szerint ők voltak az elsők, akik idegen mikrobákat fedeztek fel, melyek a MIR űrállomás ablakainak külső felületére tapadva kezdtek el szaporodni. Ezekből mintákat gyűjtöttek be, mire megállapították, hogy egy algaszerű, a Földi algákhoz hasonló entitásról van szó, ami az űrben is képes volt szaporodni.

Ezeket az élőlényeket végül 2014-ben jelentették be, és nem sokkal később a NASA meg is erősítette a felfedezést. Megint egy másik teória szerint az oroszok kapcsolatot próbáltak létesíteni a Holddal, mert meg voltak róla győződve, hogy értelmes élet létezhet ott, mélyen a felszín alatt.

A rengeteg teória, és a különféle információk ellenére nagyon keveset tudni a MIR űrállomáson folyó titkos kutatásról. Ha az oroszok nem hozzák egyszer nyilvánosságra, talán sosem tudunk meg többet.

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 18911





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet