A muszlimok már átvették egyes európai területek felett az irányítást!

2017. szeptember 22., péntek




Dánia miniszterelnöke egy interjúban elismerte, hogy a muszlimok átvették az ország egyes részei felett az irányítás. Kialakultak a párhuzamos társadalmak?

Lars Løkke Rasmussen megdöbbentő dolgokat mesélt el, és árult el egy interjúban, melyek azt bizonyítják, hogy a muszlim bevándorlók nem menekültként érkeztek Európába, hanem azzal a szánt szándékkal, hogy Európát elpusztítsák.

Erről nem nagyon beszél a liberális, fősodratú média, az egyszer biztos.

Az interjúban a miniszterelnök arról beszél, hogy a muszlimok párhuzamos társadalmakat hoznak létre, nem csak Dániában, de az összes olyan Uniós országban ahová sok bevándorló érkezett.

Rasmussen hozzáteszi, hogy a muszlimok által uralt területeken nem érvényesíthető az Unióban elfogadott demokratikus jogrendszer.

Elmondta, hogy a dán jogot kezdik úgy érezni az emberek és a politikusok, hogy nem lehet érvényesíteni, mivel a beérkezett bevándorlók és a muszlim társadalmak nem tartják be ezeket.

Szerinte ez lehet vitázni a burka viselésén, és sok más dolgon, de addig ennek nincs értelme, míg az alapvető európai kultúrát nem tartják tiszteletben.

"Meg kell próbálnunk újragondolni ezeket a dolgokat, mert ha nem tesszük egyre inkább elhatalmasodnak felettünk a párhuzamos társadalmak" – mondta a miniszterelnök.

A párhuzamos társadalmakról egy politikus először beszélt komolyan és őszintén Európában az elmúlt hetekben. Remélhetőleg felébrednek a többiek is, mivel óriási a baj.

A párhuzamos társadalmak párhuzamos törvényekkel és jogrenddel rendelkeznek.

Nem tisztelik Európát, és egy teljesen más világot próbálnak kialakítani Európa szívében.

Nem engedhetjük, hogy létrejöjjön még egy Közel-Kelet, és ezt minden áron meg kell akadályoznunk, kerül amibe kerül.

OSZD MEG másokkal is!

európa politika kataklizma bevándorlás


Megtekintések száma: 35863





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet