A nagy gazdasági világválságok, globális háborúk során a világelit műve?

2021. október 8., péntek




A Rothschild dinasztia és az oligarcha bankárok ördögi terve zajlott le az elmúlt évtizedekben. A terv utolsó lépése még hátravan.

A világbankárok dinasztiája kezében van a világunk. Az egész világ, az össze pénzzel, minden adóssággal és hitellel.

A globális háttérhatalom oligarchái ugyanis a világ vagyonának tetemes része felett bírnak hatalommal.

Ma már nem a nép rendelkezik társadalomformáló erővel, hanem a pénzes elit, a szupergazdag familiák.

A Rothschildek csak egy a sok bankárdinasztia közül, melyekből legalább 13 uralkodik, pontosabban pöffeszkedik a bolygón.

Nekik az érdekük az, hogy a Federal Reserve Bank magánkézben legyen. A rendszer természetesen a médiát is uralma alá vette. Ennek segítségével a gazemberségeiket szőnyeg alá seperhetik és folytathatják tovább.

Minden az övék. A fizetésed, a fizetésünk, mások fizetése. 

Az adósságok, a tartozások azonban a miénk, és nekik törlesztünk végső soron, mivel a bankok, amiknek fizetünk, valójában az ő tulajdonukban van különféle szervezeteket, kötvényeken, részvényeken keresztül.

A világhatalmi pénzes elit úgy szerezte a vagyonát, hogy globális háborúkat, kataklizmákat szított, mint amilyenek a világháborúk, és az azt megelőző háborúk voltak.

Aztán változtak az idők, és ma már nem lehetne olyan könnyen háborút kirobbantatni, és közben mindkét felet ellátni fegyverrel, tömérdek pénz ellenében.

Már a kivárásra játszanak, és globális világválságokat generálnak.

Gazdaságokat döntenek be, melyekből ők profitálnak

Ezekről a dolgokról ma még lehet nyíltan beszélni, de ez a lehetségesség nem sokáig tart. Eljöhet az idő, amikor majd minden megváltozik, és alapjaiban véve vonják meg az emberektől a szólásszabadságot annak fejében, hogy a háttérhatalom hazugságai eluralhassák a világot, egyfajta hamis illúzióba ringatva az embereket.

És a gazdagok csak sokasodnak majd, és gyarapodnak, míg a világ szegényei még aljasabb, még rosszabb sorsba fognak taszítódni ezáltal.

A világ Új rendje, azaz az Új világrend minden embert a saját rabszolgájává fog tenni, méghozzá úgy, hogy a társadalom észre sem fogja venni, hogy igába hajtották...

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés háttérhatalom globális elit rothschild pénzügyi háttérhatalom bankár dinasztiák


Megtekintések száma: 183434





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet