A nagybeteg Lackó édesanyja elhunyt. A magatehetetlen srác 52 ezret kap havonta, segítségre szorul

2019. február 2., szombat




Segítsünk neki! Mutassuk meg, hogy össze tudunk fogni! Facebookon kértek segítséget!

A Boldogsága, a Mindene, az Édesanyja távozott mellőle. Hirtelen, váratlanul..Ő volt, aki ellátta, gondozta, lelkét ápolta.

Kedves Barátaim, Ismerőseim, és Mindenki, akihez eljut ez a poszt!A segítsègetekre lenne szükségünk. Kisvárosunkban, Zalaszentgróton az elmúlt héten egy Drága Jó Édesanya átadta lelkèt Teremtőjènek. 

Egy Édesanya, aki tevékeny életét gyermekeinek szentelte, hatalmas àldozatokat hozva ezzel önmagának. Lemondást, gyötrelmet, fájdalmat. Huszonéves fia ugyanis a Spasticus Agyi Bènulás tünetegyüttesèben szenved. Tolószèkhez kötötten éli mindennapjait, szàmára egy apró mozdulat is hatalmas erőfeszítést követel. 

Ő Lackó. Lackó, akinek Őrangyala immáron fentről kíséri útját. A Boldogsága, a Mindene, az Èdesanyja tàvozott mellőle. Hirtelen, váratlan..Ő volt, aki ellátta, gondozta, lelkét àpolta. Igazi jó ember volt.. Mindenki felé szeretettel fordult. Fêltette sérült gyermekét, főkènt attól az időszaktól, ami most bekövetkezett.

Tudta viszont, hogy lànyára szàmíthat Lackó gondviselésèben, amikor eljön az idő.

Az Èdesapa rokkantkènt képtelen ellátni a fiatal körüli teendőket, így a fiú nővére, Nikoletta vàllalta Lackó gyàmságát, akinek fel sem merült gondolatban sem, hogy ez máskènt is lehetne. Neki viszont fel kell adnia állását, hogy ezt a hivatást betöltse. Hatalmas kihívás ez családjànak is...gyermekeinek, párjànak.

Azért érzek elhivatottságot, hogy segítsek Rajtuk, mert az érzelmi sokk mellett súlyos anyagi teher is nehezedik ràjuk az elkövetkezendőkben. Februártól kaptak volna először emelt összegű àpolási díjat, de mint kiderült, azt a testvér nem veheti igénybe. Így marad az 52000 Ft havonta. Ez az àpolási díj összege.

Emellett a fiú ugyancsak nem nagy összegű /harmincpárezer ft/ rokkantsági járadékot kap. A csalàdi pótlék utalása az ügyintézés miatt jelenleg szünetel. A testvére ezutàn is szeretné tornára vinni Lackót heti rendszeressèggel Zalaegerszegre, valamint egy liftet kívànna beszereltetni otthonukba szàmára, ami megkönnyítené a fiú mozgatását.

Lackó zenehallgatással tölti mindennapjait, amit a -most már elavult -Laptopja szolgáltat szàmára. Egyetlen öröme, szórakozása ez a tevèkenység. Hosszú ideje vàgyakozik egy új darab utàn. 

Amennyiben Valaki segíteni kívàn a családon, az kövessen engem, hisz cèlul tűztem ki egy adomànygyűjtést a lenti OTP-s szàmlaszàmra, bízva abban, hogy a kívànságok így mihamarabb teljesülnek! Egyèb segítő szàndèkú ötletet és megosztást is örömmel fogadunk.Hiszem, hogy ha közösen állunk a feladat elè, akkor hamarosan letörölhetjük a könnyeket az arcokról, és örömet lophatunk a szìvekbe. Persze a hiàny, az űr örökkè megmarad, de hiszem, hogy ha Erőt és Hitet nyújthatunk, valamint Segítő kezeket, akkor könnyebb lesz megèlni a mindennapokat Lackónak, Nikinek, az Édesapànak és az egész családnak.

A szàmlaszám-Otp:11773494-00237448-00000000Lackó, a Család és én is hàlásan köszönjük../A fotón a Fiú és Édesanyja látható./

OSZD MEG másokkal is!

érdekes motiváció segítség felhívás


Megtekintések száma: 57713





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet