A nagydózisú C-vitamin megsemmisíti a rákos sejteket: a gyógyszeripar mégis tiltja a forgalmazását!

2018. december 30., vasárnap




Megdöbbentő dolgokat állítanak egyes orvosok és kutatók.

Már évtizedek óta igen heves vita zajlik arról, hogy egyes alternatív gyógymódok milyen mértékben kepések hozzájárulni a rákos sejtek elpusztításához, a rák betegségének gyógyításához.

Ma már az Amerikai Gyógyszerügyi hatóság is elismeri, hogy a kannabisz képes mikroszkopikus szinten elpusztítani a rtákos sejteket.

Valami fény van az alagút végén.

A magas dózisú C-vitamin esetében azonban teljes a szemellenzője az orvosoknak és a gyógyszeriparnak, talán nem is véletlenül.

Ugyanis ha kiderül, hogy valóban használ, ráadásul mellékhatás mentesen, akkor az onkológia és a kemoterápia iparága összeomlana...

Számtalan különféle kutatás bizonyítja a magas dózisú C-vitamin hatékonyságát.

A University of Kansas kutatócsoportja nagy koncentrációjú C-vitamint fecskendezett a rákos kísérleti alanyok vénáiba. Az eredmény elsöprő volt. A C-vitamin hatékonyan semmisítette meg a rákos sejteket, miközben az egészséges sejteket érintetlenül hagyta.

Először in vitro módon laborban fecskendezték petefészekrákos sejtekbe, majd egerekbe és végül 22 emberi alanyba.

A BBC News is hírt adott a tényről, miszerint mindhárom modellben kedvező eredményeket lehetett elérni a C-vitaminnal, amely megcélozta a petefészek rákos sejtjeit, miközben elkerülte az egészséges sejteket.

A nagy dózisú C-vitamin hatásától a hagyományos kemoterápiás kezelések abban térnek el, hogy azok elpusztítják az összes sejtet, mind az egészséges mind pedig a malignus sejteket, ami végül a beteg halálát okozza.

A kutatók elismerték: a C-vitamint érintő további kutatásokat valószinűtlennek tartják, mert a gyógyszergyárak nem szabadalmaztatnak vitaminokat! A következő lépés az ilyen típusú kutatások életében jellemzően az lenne, hogy azonos paraméterekkel egy nagyszabású klinikai vizsgálatot végeznek el több emberen.

Ezt azonban a gyógyszeripar, és az ehhez köthető szervek visszatartják.

C-vitaminnal kezelték a tumorokkal rendelkező kísérleti egereket... bámulatos az eredmény.

Szimplán azért, mert világszerte nem lenne szükség többet kemoterápiás szerekre, onkológiai gépekre, sugarazó berendezésekre.

És ez egy hihetetlenül nagy érvágás lenne a gyógyszeriparnak.

örökké ők sem fogják tudni visszatartani, de ameddig ki tudják tartani, próbálják megakadályozni, hogy ez a természetes alternatíva elérhető legyen széles körben az egészségügyben.

OSZD MEG másokkal is!

egészség gyógyzseripar c-vitamin életmdó


Megtekintések száma: 26246





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet