A Napunk már haldoklik, és a NASA tud róla - állítja egy bizarr elmélet!

2022. június 28., kedd
Néhány éven, évtizeden belül elfogy a belső folyamatait tápláló kémiai "üzemanyag". A NASA titokban egy mesterséges Napon dolgozik, hogy működésbe hozza azt, mielőtt túl késő - állítják.

Az utóbbi évek egyik legriasztóbb elmélete kezdett el terjedni a neten, és annak néztünk utána, hogy pontosan miről is szól ez az egész, és hogy mekkora a valószínűsége.

Ugyanis az már bizonyos, hogy rémhír keltésnek kiváló, de vajon mi a dolgok mögött a valóság? Ismerjük meg, miről is van szó..

Mint ismeretes, az utóbbi években a Napunk ereje mintha csökkenni látszana. ne tévesszen meg minket az, hogy a Föld éghajlata egyre melegebb. Ez inkább az üvegházhatásnak köszönhető, mintsem a Nap tevékenységének.

Az elmúlt 5-6 évben a Napciklusok egyre gyatrább eredményeket mutatnak. A Napunk időnként ciklusokat produkál: hol nagyobb, hol kisebb a naptevékenység. Azonban az elmélet állítása szerint a Napunknak soha ennyire alacsonyak nem voltak még a mutatói.

Egyre gyengül a naptevékenység, és a Napunkból áradó hő is.

Mindehhez még az is hozzájárul, hogy a Nap felszínén egyre gyakrabban, egyre nagyobb felületű hidegfoltok keletkeznek. Ez mind arra mutathat, hogy a Nap haldoklik, és elfogyott belőle a kémiai üzemanyagként szolgáló hidrogén és egyéb anyagok keveréke.

Korábban a Nap élettartamát jóval többre becsülték, és évmilliárdokban mérték, de ez egy téves becslés lehetett. A valóság az, hogy talán 5-10 évünk sem lehet már hátra, mire végleg elfogy a Napból az energia, és Vörös óriássá fúvódik fel, elpusztítva mindent. -állítják az elmélet képviselői.

Kitérnek továbbá arra is, hogy a NASA egy speciális, kémiai fegyverrel akarja idő előtt hatástalanítani a Napot, hogy ne fújódjon fel, csak egyszerűen múljon ki, megelőzve a katasztrófát.

Ezzel egy időben pedig egy olyan mesterséges Napot küldenének fel, és helyeznének működésbe, mely átvehetné a Nap szerepét.

Egyes megfigyelések szerint a Nap körül már a légkörünkből is látható halo jelenség figyelhető meg, ami nem más, mint a na egyre növekvő, külső ionokból álló atmoszférája, mely elektromosan töltött.

Ez évről-évre egyre nagyobb kiterjedésű, mivel a Nap már most elkezdett lassan felfúvódni.

A NASA évtizedek óta tudja, hogy ez be fog következni, és azzal is tisztában voltak, hogy ez még a kétezres éveket követő első évszázadban végbe fog menni. Akadnak olyan vélekedések, miszerint az emberiség előre figyelmeztetve lett, azért tudtak róla már a negyvenes években is, mások szerint pedig ez csak a véletlen műve, és a szerencsén múlott.

A NASA most egy hatalmas, Földnél ugyan kisebb, de még így is gigászi méretű szerkezet kivitelezésén dolgozik, melyet a Földtől távolabb raknának össze, hogy a légkörből ne legyen látható.

Ha ugyanis kiderülne, hogy mi is folyik a fejünk felett, globális káosz törne, ki, és mindenkin eluralkodna a világvége hangulat.

Egy olyan hatalmas kozmikus lámpákból álló, panelek ezreiből álló gömböt hoznak létre majd az űrben, mely a Nap kimúlását követően ellátná fénnyel és meleggel a Földet. Ugyanis az emberiségnek ez lenne az egyetlen esélye a túlélésre.

Állítólag a szerkezet 1200 négyzetkilométeres átmérővel fog rendelkezni, és képes lesz maga körül nagyon erős gravitációs teret gerjeszteni, így a bolygókat -. legalábbis a Földet - képes lenne maga körül keringtetni, hogy ne sodródjunk ki a Naprendszerből a Nap halála után, miközben önmaga helyzetét folyamatosan korrigálja.

Egyes vélekedések szerint a NASA már évek óta titkos űrmissziók keretében juttatja fel a paneleket, és építi össze a Földtől több millió kilométerre ezt a hatalmas mesterséges Napot.

Meg kell mondanunk, a teória meglehetősen riasztó, és nem nélkülöz számtalan szinte hihetetlen elemet. Éppen ezrét javasoljuk, hogy mindenki kezelje nagyon erős fenntartással a hallottakat, és legyen meg benne az egészséges szkepticizmus.

Ugyanakkor érdemes elgondolkodni azon is, hogy mi van, ha ennek csak egy kis részlete is igaz, és az emberiség valóban szembe fog valami hasonlóval nézni a távoli jövőben?

OSZD MEG másokkal is!

katasztrófa nasa összeesküvés világvége globális kataklizma kataklizma titkos űrmisszók


Megtekintések száma: 289900

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet